Ant I. Simonaitytės kalno – „apžvalginė sofa“

Nuobodžiaudami žmonės prisigalvoja keisčiausių pramogų. Viena jų – ant I. Simonaitytės kalno įkurti „apartamentus“, norintiems patogiau apžvelgti miesto panoramą.

Nuobodžiaudami žmonės prisigalvoja keisčiausių pramogų. Viena jų – ant I. Simonaitytės kalno įkurti „apartamentus“, norintiems patogiau apžvelgti miesto panoramą.

Jau kurį laiką ant kalno stūksanti sofa – smalsuolių traukos centras. Gyventojai spėlioja, kas čia ją galėjo atgabenti – ar tai besilinksminančio jaunimo, ar uostamiesčio valkatų darbas.

Nors apiplyšusio ir murzino baldo būklė su kiekviena diena vis prastėja, vakarais čia galima pamatyti jaukiai įsitaisiusias poreles ar aplink besisukiojančius įkaušusius asmenis.

Klaipėdos miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėja Kristina Vintilaitė teigė, jog šio daikto dabartinė vieta yra netoleruotina.

„Tai – viešosios tvarkos pažeidimas, todėl greitu metu ši šiukšlė iš ten bus pašalinta“, – už informaciją padėkojo valdininkė. 

Pasak K. Vintilaitės, I. Simonaitytės kalnas jau seniai kelia problemų. Čia nuolat susirenka įžūliai girtaujantys asmenys, teritorija yra šiukšlinama, laksto palaidi šunys.

Svarstydama, jog žmonių netvarkingai išmestą daiktą ant kalno užnešti galėjo vakarais besišlaistantys benamiai, vedėja buvo kategoriška – šios vietos kontrolė tik stiprės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Janina

Janina portretas
Tai išties graži vieta.Žiemą viliojanti vos ne visą miestą...Vasarą kažkada puikiai buvo suorganizuotos Joninės.Deja..-dabar tyla. Tai jaunimo traukos centras pietinėje miesto dalyje.Tai gal verta suplanuoti jiems būdingus laisvalaikio momentus.Gražu būtų ir klasika ,ir džiazas,ir rokas...,o gal dar kažkas....Sofa-poilsis,na tai ir sukurkime jį.Visiems.Fantazuokime.

to Gyventoja

to Gyventoja portretas
o ant zolytes sikna padeti ne lygis...?

gera mintis

gera mintis portretas
Prašykite valdžios suoliukų ir pastatys.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių