9 maršruto autobusas grįš į senąją trasą

Atidarius Pilies tiltą, kitaip pradės važiuoti kai kurie miesto autobusai. 9 numeriu pažymėtos transporto priemonės vėl kursuos ankstesniu maršrutu. Kitų autobusų tvarkaraščius ketinama peržiūrėti pavasarį.

Atidarius Pilies tiltą, kitaip pradės važiuoti kai kurie miesto autobusai. 9 numeriu pažymėtos transporto priemonės vėl kursuos ankstesniu maršrutu. Kitų autobusų tvarkaraščius ketinama peržiūrėti pavasarį.

Pakeitimai įsigalios nuo šio šeštadienio. Didžiausios permainos laukia 9 numeriu pažymėtų viešojo transporto priemonių.

Pasibaigus Pilies tilto remontui, šio maršruto autobusai bus sugrąžinti į senąją trasą. Jie vėl važiuos Pilies gatve. Dabar tiltą autobusai aplenkia Tiltų gatve. Atitinkamai bus pakoreguoti ir tvarkaraščiai.

"9 maršruto autobusai į savo ankstesnę trasą grįš iš karto, kai tik bus atvertas Pilies tiltas. Pasilikome šiek tiek laiko rezervo. Dar nežinome, ar Pilies tiltas bus atidarytas penktadienį ryte ar vakare", – tvirtino viešosios įstaigos "Klaipėdos keleivinis transportas" direktorius Gintaras Neniškis.

Pasak vadovo, nors 9 maršruto autobusai vėl kursuos kaip anksčiau, jie vis tiek nestos "Onkologijos departamento" stotelėje.

"Svarstėme įvairius variantus, kaip padaryti geriau. Sutrumpinus maršrutą, 9 numeriu pažymėti autobusai geriau laikosi grafiko. Anksčiau sulaukdavome nusiskundimų, kad žmonės vėluoja į darbus. Kai kurie prašydavo stoti priemiestinėje stotelėje, kad spėtų", – pasakojo direktorius.

Kiti pakeitimai, kurie įsigalios nuo šeštadienio, yra smulkūs. Pakoreguoti keli 4 maršruto autobuso rytiniai laikai. To pageidavo keleiviai. Tikimasi, kad jiems bus patogiau atvykti į centrą prieš 8 val.

Korekcijų atsiras ir 12 maršruto autobuso tvarkaraštyje. Pakeisti kai kurie reisų laikai darbo dienomis ne piko metu. G.Neniškis tvirtino, kad atidarius Pilies tiltą reikėtų peržiūrėti ir kitų miesto autobusų tvarkaraščius, tačiau to daryti neskubama.

"Dabar žiema. Prisnigs. Paliksime didesnius laiko tarpus autobusams. Neskubėsime keisti. Stebėsime situaciją. Gal pavasarį pakoreguosime, jei matysime, kad to reikia", – teigė direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saunuoliai

saunuoliai portretas
operatyvūs: http://www.klaipeda.lt/lit/IMG/2552

KLB

KLB portretas
O gaila, labai tiko ir patiko toks marsrutas,geresnis susisiekimas su turgum.Dabar su pilnais krepsiais iki 9 autobuso stoteles teks kulniuot net uz tilto,ar prie kolegijos.Toloka...

cha cha cha

cha cha cha portretas
Pagalvojau, kad Kaune... Kaune eismo „tvarkytojai“ kurti ir akli.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių