Visi keliai – į Dž. Butkutės šou

  • Teksto dydis:

Atostogos su pridėtine verte. Taip būtų galima nusakyti artėjančio savaitgalio poilsį populiariausiame Lietuvos kurorte Palangoje, kur šeštadienį, rugpjūčio 5-ąją, vienintelį šios vasaros šou surengs Lietuvos scenos karalienė Džordana Butkutė.

Galima sakyti, visi keliai šį šeštadienį Palangoje ves į šio kurorto koncertų salę, kurioje 21 val. prasidės Džordanos koncertas.

"Planuojame nuotaikingą, išskirtinai vasarai skirtą pasirodymą, į kurio programą įtraukėme visų laikų hitus", – sakė atlikėjos vyras ir prodiuseris Elegijus Strasevičius.

Jis pridūrė, kad galutinis koncerto scenarijus iš dalies priklauso ir nuo publikos.

"Kiek truks koncertas ir kokias dainas Džordana atliks bisui, priklauso tik nuo publikos nusiteikimo, bendros atmosferos. Mes savo ruožtu pasistengsime, kad būtų tikrai gražu ir įsimintina tiek scenografijos, garso bei apšvietimo, tiek muzikinės programos atžvilgiu", – pasakojo E.Strasevičius.

Dž.Butkutė bus laisva improvizuoti scenoje, nes koncertas bus 100 proc. "gyvas", scenoje kartu su atlikėja gros penkių profesionalių muzikantų grupė, dainuos trys pritariančiosios vokalistės.

Rekonstruotoje Palangos koncertų salėje Dž.Butkutė dar nėra koncertavusi. Tai bus pirmasis jos pasirodymas šioje atnaujintoje erdvėje.

Palyginti su didžiųjų miestų arenomis, kurias publikos itin mylima atlikėja be vargo surenka pilnas, pasirodymas Palangos koncertų salėje, kurioje telpa "tik" 2 000 žiūrovų, turėtų būti išties ypatingas ir intymus.

Deja, kiek ilgiau pabūti Palangoje ir papoilsiauti kartu su savo gerbėjais Dž.Butkutė negalės. "Atvyksime tiesiai į koncertą, o po jo vėl pulsime į darbus. Šiuo metu Džordana filmuojasi projekte "Lietuvos balsas", į kurį yra pakviesta būti mokytoja ir kartu su kolegomis Donatu Montvydu, Leonu Somovu ir Inga Jankauskaite ieškoti geriausio šalies balso. Be to, ruošiamės rudenį vyksiančiam turui, skirtam Džordanos 30 metų didžiojoje scenoje jubiliejui", – planais dalijosi E.Strasevičius.

Jis patikino, kad vasaros koncertas Palangoje tikrai nebus apšilimas prieš jubiliejinį turą – pasirodymui rengiamasi atskirai, įvertinant, ką reiškia pats vasaros įkarštis didžiausiame ir populiariausiame Lietuvos kurorte ir kokia tuo metu ten tvyro atmosfera.

Bilietus į vienintelį Džordanos Butkutės vasaros koncertą Palangos koncertų salėje rugpjūčio 5 d. platina bilietai.lt.

Organizatorių teigimu, galimybių patekti į pasirodymą sparčiai mažėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Muzikologas

Muzikologas portretas
Siauro diapazono ,kimstantis balselis pas daininke

jooo

jooo  portretas
Mėšlas o ne dainininkė

Ale ir atsiranda

Ale ir atsiranda portretas
žmoniu kam ta dainuojanti močiutė patinka:D
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių