VDA Klaipėdos fakultetas kviečia į atvirų durų dienas

  • Teksto dydis:

Vilniaus dailės akademijos Klaipėdos fakultetas kviečia būsimus studentus ir visus besidominčius dizaino, architektūros ir menų studijomis kovo 27 d. ir balandžio 2 d. 10 val. atvykti į atvirų durų dienas VDA Klaipėdos fakultete, pačioje Klaipėdos senamiesčio širdyje, Daržų g. 18.

Susitikimo metu bus pristatytos VDA Klaipėdos fakultete vykdomos studijų programos: grafinis dizainas, interjero dizainas, šiuolaikinis menas ir medijos, architektūra. Taip pat būsimieji studentai galės apžiūrėti renovuotas VDA Klaipėdos fakulteto auditorijas ir betarpiškai susipažinti su esamų fakulteto studentų peržiūrų darbais. Susitikime dalyvaus Klaipėdos fakulteto dekanas Alvydas Klimas, o taip pat studijų programų vadovai ir studentai.

VDA Klaipėdos fakultetas, pernai paminėjęs savo veiklos 40-etį, yra tapęs neatskiriama miesto ir regiono kultūrinio gyvenimo dalimi ir net savastimi, jei kalbėsime apie gausų būrį išugdytų gabių Lietuvos ar net pasaulio menininkų ir dizainerių bei stipriai įtvirtintus dizaino mokyklos pamatus. Būtina akcentuoti, kad jaunieji dizaineriai puikiai integruojasi į miesto ir regiono gyvenimą. Daugelis jų dar bestudijuodami pradeda aktyvią profesinę veiklą verslo struktūrose ar kultūrinėse organizacijose.

Tad visus norinčius studijuoti atviroje naujovėms ir ugdymo principams aukštojoje mokykloje pačioje Klaipėdos senamiesčio širdyje, prisodrintoje laisvės, gaivalingo vėjo ir kūrybinio įkvėpimo, kviečiame švartuotis VDA Klaipėdos fakulteto menų uoste.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių