Vasaros sezoną „Domino“ teatras pradės modernioje Palangos koncertų salėje

  • Teksto dydis:

Vienuoliktus metus profesionalios komedijos gerbėjus džiuginantis, intensyviai po visą Lietuvą gastroliuojantis „Domino“ teatras ir šią vasarą lankysis pajūryje, tik šįkart jau išskirtinėje erdvėje – modernioje, puikią garso ir šviesų kokybę užtikrinančioje, draugiškoje palangiškiams ir miesto svečiams Palangos koncertų salėje.

„Kadangi esame teatras, nuolat keliaujantis po Lietuvą, todėl ir vasarą apsistojame ten, kur ir mūsų žiūrovai. Pajūryje lankomės kasmet, tačiau iki šiol mus smarkiai ribojo erdvės – į Palangą negalėdavome atvežti pačių naujausių, geriausių „Domino“ teatro komedijų dėl dekoracijų dydžio, garso ir šviesų kokybės.

Esame dėkingi mūsų ištikimiems žiūrovams, kurie pamatyti spektaklį vykdavo į Klaipėdą ar aplinkinius miestus, tačiau pagaliau turime galimybę pakviesti juos į išties modernią salę Palangoje. Savo spektakliuose labai laukiame ne tik Palangos gyventojų, atostogaujančių poilsiautojų iš visos Lietuvos, bet ir vasarai sugrįžusių emigrantų, pasiilgusių profesionalių komedijų, norinčių ne tik pailsėti, bet ir pasisemti gerų, teigiamų emocijų“, – sako profesionalaus komedijos teatro „Domino“ vadovė Diana Bukantaitė-Kutkevičienė.

Pirmasis „Domino“ teatro apsilankymas Palangoje šiais metais – birželio 16 d. su smagia komedija „Vyras po padu“. Liepos 18 d. Palangos gyventojai ir miesto svečiai turės puikią progą pamatyti pačią naujausią ir populiariausią „Domino“ teatro komediją „Pasiklydęs skambutis“. Kriminalinę komediją „Melagės“ žiūrovai išvys liepos 25 d., o rugpjūčio 4 d. – muzikalų, efektingą ir iki ašarų juokingą šou be taisyklių „Pats geriausias šou“. Vasaros sezoną Palangoje „Domino“ teatras užbaigs rugpjūčio 22 d. su premjerine komedija „Pasiklydęs skambutis“.

„Palangos koncertų salė – vienintelė tokia Lietuvoje, kurioje gali vykti aukščiausio lygio klasikinės muzikos koncertai, dramos spektakliai, taip pat popmuzikos ar roko koncertai, ji pritaikyta įvairiems, skirtingo žanro renginiams. Kalbant apie išskirtinumą, salėje yra sumontuota garso ir apšvietimo technika, kurios aukščiausią kokybę garantuoja tikri savo srities profesionalai, pasaulyje garsių ir pripažintų kompanijų atstovai.

Galiu patikinti, kad Palangos bendruomenei koncertų salė yra labai svarbi ir reikšminga kaip traukos centras, kaip objektas, ženkliai mažinantis kurorto sezoniškumą, – sako vykdančioji Palangos koncertų salės direktorė Rasa Aleksandrienė. – „Domino“ teatrą pažįstu puikiai, ne kartą esu lankiusi spektaklius, todėl labai džiaugiuosi mūsų užsimezgusia draugyste. Labiausiai džiugina tai, kad mūsų bendradarbiavimas užtikrins renginių įvairiapusiškumą. Iki šiol vietos gyventojai būdavo priversti vykti į didmiesčius, kad galėtų pamatyti įdomesnius, kokybiškus renginius, o šiemet jie galės likti Palangoje ir mėgautis profesionaliomis „Domino“ teatro komedijomis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių