„Smuikininkas ant stogo“ leidžiasi į kelionę po miestą

  • Teksto dydis:

Artėjantį šeštadienį Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras parengė net dvi staigmenas J. Bock miuziklo „Smuikininkas ant stogo“ gerbėjams. Šį šeštadienį Klaipėdos prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ dieną leidžiančius miestiečius nustebins flashmob‘as (momentinė meno akcija) miuziklo „Smuikininkas ant stogo“ tematika. Meno akcija prasidės 12 val., joje dalyvaus muzikinio teatro solistai, choras, baleto trupės šokėjai.

Tą pačią dieną 13 val. vyks specialiai teatro lankytojams surengta ekskursija po žydiškąją Klaipėdą.

Perkantys bilietus į miuziklą (sausio 28 d. Palangos koncertų salėje) gali dalyvauti konkurse. Šį penktadienį (sausio 20 d.) 16 val. bus paskelbti 20 laimėtojų, kurie turės progą pažinti šį mažai ištyrinėtą uostamiesčio kultūrinį-istorinį sluoksnį.

Naują, tik šį rudenį pristatytą ekskursiją ves gidė Laurencija Budrytė-Ausiejienė. Ji kvies sužinoti kiek Klaipėdoje buvo sinagogų, kas Klaipėdos žydus sieja su gintaru, kaip žydų kilmės gydytojas prisidėjo stabdydamas raupsų plitimą į Europą ir daug kitų įdomybių.

Ir čia teatro mylėtojų laukia netikėtumas – viešbutyje „Michaelson boutique hotel“ juos pasitiks pagrindinis miuziklo herojus pienininkas Tevjė.

Įsigyto bilieto numerį reikia registruoti adresu administratore@klaipedosmuzikinis.lt, nurodant savo vardą, pavardę ir kontaktus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nusivažiavo

nusivažiavo portretas
O aš operas noriu žiūrėti teatre, o ne darbo vietoje (kaip sovietiniais laikais koncertai, spektakliai vykdavo gamyklų cechuose, t. y., arčiau darbo liaudies). Kam pasaulyje statomi nuostabiausios architektūros teatrai? Tam, kad tai, kas vadinama menu ir būtų rodomas ten kur jo vieta. O tie troleibusai, autobusai, turgūs, akropoliai turi visiškai kitą paskirtį. Man liūdna ir juokinga.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių