Po žiemos apsnūdusią Klaipėdą išjudino Kaziuko mugė

Šeštadienio vidurdienį Klaipėdoje duotas startas šių metų Kaziuko mugei. Ankstyvo pavasario renginys išviliojo klaipėdiečius iš namų, kurie geram pusdieniui užtvindė visą senamiestį.

Šiųmetė Klaipėdos Kaziuko mugė jau 24-oji. Tradicija švęsti Kazimierines Vakarų Lietuvoje atėjo iš Vilniaus, kur šiandien taip pat vyksta grandioziniai tam skirti renginiai. Kazimierinės – pirmoji po žiemos prabundančios Klaipėdos šventė. Mugė vyks kovo 5-6 dienomis Klaipėdos senamiestyje.

Šiemet mugėje metu galima paragauti košės, blynų, alaus ir karšto vyno. Mugės lankytojų laukia ne tik tautodailininkai, amatininkai, bitininkai, ūkininkai, kepėjai ir kiti darbštuoliai, bet ir abi mugės dienas paruošta koncertinė programa, pramogos ir rungtys visai šeimai.

 


Šiame straipsnyje: KlaipėdaKaziuko mugėpavasaris

NAUJAUSI KOMENTARAI

just

just portretas
nu muzika tai neduok dieve,iš kur tuos muzikantus ištraukė,nei kalbėti .nei dainuoti moka.o į mugę reikėjo šeštadienį eiti,buvo visko

>Jorei

>Jorei portretas
acha, visuomenininkai padarys..Patys su ištiesta ranka vaikšto.Be patalpu be jokio finasavimo.Dabar viskas atiduodama ubagus globojančioms ar su invalidas dirbančioms organizacijoms.O iš kur tu amatininku bus?Taigi viskas sunaikinta.Ponia tautodailės vedėja Marginiuose sikna padejus sėdi ir tik alga gaun..Visus išvaikė ka nelystu ir varkiu daryti su pardavimais netrukdytu

Tomas

Tomas portretas
WorthReadingStuff.com - įdomiausi viso pasaulio žiniasklaidos straipsniai vienoje vietoje ;)
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių