Palangos koncertų salę užkariaus miuziklai

  • Teksto dydis:

Ilgąjį kovo savaitgalį palangiškiai ir Palangos svečiai kviečiami pažiūrėti ir pasiklausyti populiariųjų miuziklų. Palangos koncertų salėje vėl karaliaus muzika – Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras pristatys populiariausius miuziklus.

Kovo 11 dieną bus parodytas vienas populiariausių lietuviškų miuziklų – V. Ganelino ir S. Gedos „Velnio nuotaka“, o kovo 12 d. - žinomas Brodvėjaus miuziklas D. Goggin „Šounuolynas“ (Nunsense).

Kovo 11 d. 19 val. - miuziklas „Velnio nuotaka“. 1972 m. Viačeslavo Ganelino ir Sigito Gedos sukurtas pirmasis lietuviškas miuziklas Kazio Borutos apysakos „Baltaragio malūnas“ motyvais išlieka vienas iš pačių populiariausių lietuviškų miuziklų, atgimusių ir Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro scenoje.

Kovo 12 d. 19 val. - miuziklas „Šounuolynas“. Kompozitoriaus ir libretisto Dan Goggin muzikinė komedija JAV pelnė „Outer Critics Circle“ apdovanojimus už geriausią Brodvėjaus miuziklą, libretą, muziką ir pastatymą.

„Šounuolynas“ – tai komiška vienuolių gyvenimo istorija, priverčianti plačiai nusišypsoti. Hobokeno mažųjų seserų ordino moterų vienuolyne įvyksta nelaimė – nuo Dievo tarnaitės sesers Julijos išvirtos svogūnienės apsinuodija ir miršta beveik visos seserys. Negandos išvengusios vienuolės nusprendžia surengti paramos šou ir surinkti lėšų mirusiųjų vienuolių laidotuvėms. „Šounuolyno“ talentų šou, vienuolių pasirodymai, muzika ir komiškos interliudijos tiesiog pulsuoja linksmybėmis ir didžiuliu noru priversti Jus kvatotis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių