Palangoje koncertuos „De-Phazz“

  • Teksto dydis:

Tikraisiais lounge muzikos krikštatėviais tituluojama grupė „De-Phazz“ surengs išskirtinį koncertą Lietuvos pajūryje. Pasaulinę šlovę pelnęs kolektyvas Palangos koncertų salėje koncertuos jau rugpjūčio 16 d. Lietuva yra oficialiai įtraukta į grupės pasaulines gastroles, kuriose klausytojams pristatomas naujausias „De-Phazz“ albumas „Prankster Bride“ ir gerai žinomos dainos.

Bilietus į „De-Phazz“ koncertą Palangos koncertų salėje galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu: www.bilietai.lt.

Vokiečių ir austrų kraujo turinčio prodiuserio ir instrumentalisto Peterio „Pit“ Baumgartnerio vadovaujamas kolektyvas „De-Phazz“ pirmo pripažinimo sulaukė 1997 m. Jau išleidus debiutinį albumą „Detunized Gravity“ grupę užgriuvo stulbinanti sėkmė. Grupės atliekama džiazo ir soulo muzikos elementų nestokojanti kūryba greitai tapo tikra savo žanro klasika. „De-Phazz“ buvo oficialiai paskelbta muzikos stiliaus lounge krikštatėviais, o jos muzika buvo legaliai ir nelegaliai kopijuojama nuo tekančios saulės šalies iki laukinių vakarų pakrantės.

Bėgant metams „De-Phazz“ sudėtis keitėsi, tačiau pagrindiniais veikiančiais asmenimis liko P. Baumgartneris, vokalistai Karlas Friersonas, Barbara Lahr ir Pat Appleton. Išleidusi šešis studijinius albumus, grupė nusprendė savo kūrybą įrašyti su bigbendu, o rezultatą išleido albume „Big“. Ta proga surengtose pasaulinėse gastrolėse „De-Phazz“ muzikantams talkino pilnas orkestras.

2016 m. „De-Phazz“ išleido naują studijinį albumą „Prankster Bride“. Ilgai lauktą grupės darbą pristatė dainos „I Sing“ ir „Used“. Nemažos sėkmės sulaukę singlai dar kartą įrodė, kad „De-Phazz“ yra viena sėkmingiausių vokiečių grupių pasaulyje.


Šiame straipsnyje: de phazzlounge muzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių