Paaiškėjo, kada startuos prekyba bilietais į „Eurovizijos“ atrankos finalą

Klaipėdiečiai trečiadienį galės įsigyti bilietus į Kovo 11-ajai, Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai, skirtą renginį – nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalą, vyksiantį „Švyturio arenoje“. Tai miesto dovana klaipėdiečiams šventės proga.

Prekyba bilietais startuos 11 val. Nusipirkti juos galima internetu per bilietai.lt ir pastarosios kasose. Bilieto kaina – trys eurai. Trečiadienį bus parduota pusė bilietų – 2,5 tūkst.

Kita dalis bus pardavinėjama po savaitės – kovo 1-ąją. Prekyba taip pat startuos 11 val.

Žvejų rūmų Kultūrinių renginių organizatorė Kristina Jakštė pasakojo, kad pasiūlymo prekiauti bilietais į Kovo 11-osios renginį dalimis pasiūlė miesto valdžios atstovai.

„Siekiame, kad kuo daugiau žmonių turėtų galimybę įsigyti bilietus į renginį. Bilietai į Andriaus Mamontovo koncertą, kuris vyko Vasario 16-ąją, buvo išgraibstyti žaibiškai. Sulaukėme pastebėjimų, kad kai kurie žmonės nespėjo įsigyti, nes dirbo. Tad šį kartą prekiausime dvi dienas. Žiūrėsime, ar šis variantas bus geresnis“, – tvirtino K.Jakštė.

Vienas asmuo galės įsigyti ribotą bilietų skaičių – iki keturių. Taip siekiama išvengti piktnaudžiavimo.

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalą „Švyturio“ arenoje galės stebėti 5 tūkst. žiūrovų. 2 tūkst. mažiau nei A.Mamontovo koncertą. Nebus stovimų vietų. Toks buvo organizatorių reikalavimas.

Pabrėžiama, kad niekas nesumaišys, jog šis renginys skirtas svarbiai Lietuvai progai. Netrūks šventinių akcentų. Kadangi konkursas vyks Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną, pabrėžiama, kad koncerte bus galima išvysti ne tik šešis nacionalinės atrankos finalininkus, bet ir kitas Lietuvos muzikos žvaigždes.

Šiemet nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalas pirmą kartą istorijoje vyks ne Vilniuje.

Klaipėdos savivaldybė ne tik miestiečiams, bet ir regiono gyventojams jau kelerius metus iš eilės dovanoja kokybiškus renginius Lietuvai svarbių švenčių proga. Bilietų kaina į juos yra simbolinė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

GERB.ZINA

GERB.ZINA portretas
JŪS LAIMĖS KŪDIKIS.GALITE DRĄSIAI LOĮŠTI VIKINGŲ LOTO :)

Zina

Zina portretas
Baikite šmeižti ir juodinti. Aš bilietus, deja tik 4 , kaip ir sakė organizatoriai , nusipirkau .Aišku internetu. Teks jungtis dar ir kovo 1 . Bandyti laimę.

KĘSTAS

KĘSTAS portretas
Ne aferistų, o švogerių, Bilietai senai buvo išdalinti.11 val puslapis užlūžo kokia 1,5 min ir bilietai baigėsi:)Į Eurovizijos pusfinalius Kopenhagoje ir Stokholme bilietus buvo lengviau nusipirkti. Lietuvoj kosminis internetas -1 min koks 1000 bilietų ir nebėr.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių