Madą mėgstančios klaipėdietės atvėrė savo spintas

Ramų pirmąjį lapkričio šeštadienį dar priešpiet madai neabejingos klaipėdietės traukė į Kultūros fabriką. Čia iki pavakarės vyko mados renginys „Atverk savo spintą!“.

Neabejingos madai klaipėdietės Gabrielė Kupčinskienė ir Diana Česnulevič nusprendė, kad rudenį Klaipėdoje trūksta renginių.

„Tuo metu, kai pasaulinės mados sostinės gyvena mados savaičių renginių ritmu, mes, vienos su liūdesiu, kitos su džiaugsmu, peržvelgiame savo spintas ir atostogų išleidžiame vasarines sukneles bei šiaudines skrybėlės, – kviesdamos prisijungti bendramintes socialiniuose tinkluose rašė jaunos moterys. – Ieškojome kažko, kas suvienytų mėgstančias madą merginas. Taip kilo mintis sukviesti tokias klaipėdietes. Didesnės dalies jų mes net nepažįstame“.

Sukūrusios žinią apie renginį organizatorės norėjo parodyti moterims, kad kviečia ne į savo senų, nebereikalingų daiktų turgelį, kartais vadinamą blusų turgumi.

Sumanytojos ragino parduoti ne būtinai naujus, bet kokybiškus savo drabužius bei aksesuarus, kurie užsikabojo spintose ir yra verti atgimti antram gyvenimui.

Sulaukta daug žinučių, paaiškėjo, kad dalyvauti tokiame renginyje panoro nemažai moterų. Tai rengėjoms buvo maloni staigmena.

Į išnuomotą Kultūros fabrike salę atėjo 14 dalyvių. Gausiai plūstelėjęs pamatyti renginį bei pasižvalgyti sau naujų drabužių būrys klaipėdiečių nustebino organizatores ir parodė joms, kad jos eina teisinga linkme.

G.Kupčinskienė teigė turinti mintį surengti kažką panašaus ir net didesnio, jei pirmas kartas nenuvils.

Užsukusios į renginį moterys buvo vaišinamos naminiais desertais. Didžiajame ekrane buvo rodomi filmai apie madą.


Šiame straipsnyje: Atverk savo spintąrūbaimada

NAUJAUSI KOMENTARAI

Daug

Daug portretas
Atėjo 14, tikrai daug :-)

Ku rase?

Ku rase? portretas
Labai gaila, neteko matyti jokio skelbimelio apie sia ""atvrta spinta"", butume butinai sudalyvave, gaila.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių