Laukiantiesiems autobusų – atrakcijos

  • Teksto dydis:

Šiandien Herkaus Manto g. ir Taikos pr. esančiose 4 autobusų stotelėse klaipėdiečių vėl laukia spalvoti, išradingi ir įtraukiantys Lietuvos jūrų, Laikrodžių, Mažosios Lietuvos istorijos muziejų bei Prano Domšaičio galerijos pasakojimai. Spalvotais plakatais pažymėtose stotelėse muziejų darbuotojai kvies dalyvauti, patirti ir atrasti MUZĘ bei tokiu būdu, prasmingai išnaudoti laiką, skirtą autobusų laukimui.

Apie veiklas stotelėse

Lietuvos jūrų muziejus dovanos smagų ir nuotaikingą susitikimą su miesto bendruomene - laivo MUZĖ VEŽA kapitonas rinks naują įgulą ir kvies priimti kapitono iššūkį. Priėmusiems, žadama, kad prizų ir siurprizų netrūks!

Laikrodžių muziejus pakvies laukiančiuosius minutėlei sustabdyti akimirką, pasislėpti nuo miesto šurmulio ir galvosūkių pagalba pasinerti į laiko skaičiavimo istoriją. Mažosios Lietuvos istorijos muziejus pristatys Klaipėdos miesto ir Mažosios Lietuvos regiono istoriją, kultūrą, papročius, primins lietuvininkų tradicijas, pademonstruos tautinį kostiumą.

Susidomėjusieji galės išbandyti savo proto aštrumą, pasitikrinti žinias apie miesto ir krašto istoriją. Prano Domšaičio galerija siūlys surasti dailininkų sukurtus personažus, pasimatuoti jų lūpas ar akis bei įsiamžinus portrete tapti galerijos eksponatais. Visų dalyvaujančių laukia staigmenos.

Trumpai apie projektą

„MUZĖ VEŽA“ tai - jungtinis Lietuvos jūrų muziejaus, Mažosios Lietuvos istorijos muziejaus, Laikrodžių muziejaus bei Prano Domšaičio galerijos visus metus trunkantis kultūrinis nuotykis, skirtas bendrauti bei mezganti nuolatinius ryšius su miesto bendruomene ir svečiais. Projektą iš dalies finansuoja Klaipėdos m. sav. administracija, pagal programą „Klaipėda - Lietuvos kultūros sostinė 2017“ .



NAUJAUSI KOMENTARAI

klaipedietis

klaipedietis portretas
Vel debiliski sokiai autobuse???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių