A. Kulikausko ir S. Bareikio koncertas – visiems mylimiems ir mylintiems

  • Teksto dydis:

Valentino dieną į Palangą kviečiami visi mylimi ir mylintys. Jiems aktorius Saulius Bareikis ir kompozitorius Andrius Kulikauskas įteiks ypatingą dovaną – autorinių dainų koncertą “Viena stebuklinga diena”. Jo metu skambės lyriškos, jautrios, užburiančios dainos apie meilę, kurių  jausmingi bardai yra sukūrę ne vieną.

Abu kūrėjai pelnytai laikomi dainuojamosios poezijos meistrais. Andriaus Kulikausko skrynioje daugybė kūrybos vaisių, o visas jo gyvenimas - muzikinė kelionė nuo šokių aikštelės Plungės kultūros rūmuose iki nuotaikingo šėlsmo su Vytautu Kernagiu ir kompanija „Dainos teatre“, nemirtingos hipeiskos muzikos, estradinių šlagerių programų, šviesaus liūdesio su grupėmis „Aktorių trio“ ir „Adios“, jaunatviško polėkio su „Kuli family“  ir pagaliau, solo karjeros. Dažną jis žavi savo užsidegimu bei atsidavimu muzikai. Ką jau kalbėti apie jo valdomus instrumentus...

Saulius Bareikis – žinomas aktorius, daugiau nei dvidešimt metų vaidinantis Valstybiniame jaunimo teatre, daugelio mėgstamas ne tik dėl teatre sukurtų vaidmenų, bet ir dėl atvirų, jautrių, nuoširdžiai atliekamų dainų. Atlikėjo manymu, dainuodamas turi apsinuoginti, skaitydamas tą muzikinį dienoraštį, kurį rašai sau. “Rašai tai, ką nori iš savęs išmesti, paversti tam tikru ženklu… Tik paskui ateina noras, poreikis pasidalyti, ir tada tai tampa viešu dienoraščio skaitymu”, – samprotauja menininkas.

Abu atlikėjai už nuopelnus dainuojamosios poezijos srityje yra gavę Vytauto Kernagio vardo gitaras.

Geros muzikos ekspertai “Bardai LT” neabejoja, kad vakaras su talentingais kūrėjais ne tik suvirpins širdį, sužadins ir atgaivins prisnūdusius jausmus, leis dar stipriau užsiliepsnoti meilės laužui, bet vienišoms širdims gal ir padovanos susitikimą su savo antrąja puse “šventai tikinčia meile”.

Laikas: vasario 14 d. 19 val.

Vieta: Palangos kurhauzas



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių