Klaipėdos džiazo festivaliui – Naujojo Orleano mero sveikinimai

  • Teksto dydis:

Klaipėdos pilies džiazo festivalis įvertintas ir pripažintas net pačiame džiazo lopšyje, Naujajame Orleane. Gausūs Naujojo Orleano mero Mitch Landrieu sveikinimai ir įkvepiantys linkėjimai atkeliavo tiesiai iš festivalio globėjos, lietuviškų šaknų turinčios Naujojo orleano garbės konsulės Jacquelyn Sophie Brechtel Clarkson rankų.

„Mums tai didelė garbė, įkvepiantis ir ypatingai malonus įvertinimas, skatinantis nesustoti, nepasiduoti sunkumams bei kasmet festivaliu priminti visiems žmonėms apie neblėstantį džiazo vaidmenį skleidžiant ir puoselėjant visuotines vertybes“, – džiaugėsi festivalio organizatorė Inga Grubliauskienė.

Laiške Naujojo Orleano meras giria Klaipėdos pilies džiazo festivalio turtingą kultūrą, talentingus muzikantus, taip pat pažymi ir paties Klaipėdos miesto mero Vytauto Grubliausko glaudų ryšį su muzika ir muzikavimo svarbą. M. Landrieu tikisi, jog Klaipėdos džiazo festivalis ir ateityje bendradarbiaus bei stiprins tarpusavio ryšius.

Daugiau nei 200 muzikantų ir atlikėjų iš Lietuvos bei užsienio, tarp kurių garsiausios pasaulio džiazo ir „world“ muzikos žvaigždės, beveik trys dešimtys įvairių muzikinių pasirodymų ir koncertų, meninių projektų, renginių ar seminarų, kelios dešimtys burėmis pasidabinusių laivų bei šimtai džiazuojančius vėjus gaudančių buriuotojų ir, kas svarbiausia, dešimtys tūkstančių Klaipėdą užplūdusių gerą muziką mėgstančių žmonių, visa tai – 23-iasis Klaipėdos pilies džiazo festivalis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na ir ...

Na ir ...  portretas
Kas iš to? Praskiepis susireikšminusiems. :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių