Klaipėdiečiai rungėsi virtualiame FIFA turnyre

Savaitgalį kelios dešimtys uostamiesčio gyventojų susikovė virtualiame FIFA turnyre. Kompiuterinėje futbolo aikštėje jėgas išbandyti panorėję žmonės sugužėjo į neseniai duris Klaipėdos „Akropolyje“ atvėrusį „Tonybet“ lažybų punktą.

Šeštadienio vidurdienį startavusių virtualių futbolo varžybų dalyvių gretos pildėsi ne kartą – prie žaidžiančiųjų vis prisijungdavo atsitiktinai į lažybų punktą užsukusieji.

Savo jėgas „Xbox“ futbolo aikštėje išmėginę žmonės tikino, kad tokios nedidelės futbolo šventės – galimybė smagiai praleisti laiką, atsipalaiduoti ir pabendrauti su bendraminčiais.

Iki pavakarės užsitęsęs turnyras kartkartėmis priminė tikras futbolo varžybas, kuriose nestigo aistrų, palaikymo, džiaugsmo šūksnių ar nusivylimo kartėlio.

Lažybų bendrovės „Tonybet“ atstovo Emilio Pakėno teigimu, pastaruoju metu pastebimas augantis klaipėdiečių susidomėjimas sportu, todėl oficialiam punkto atidarymui ir buvo nuspręsta uostamiesčio gyventojus pakviesti į virtualų futbolo turnyrą.

Turnyrai skirtinguose miestuose

„Tokius turnyrus mes organizuojame jau ne pirmą kartą. Jie vyksta ne tik Klaipėdoje, bet ir kituose miestuose ir nesame girdėję, kad dar kas nors rengtų tokio masto kompiuterinių žaidimų turnyrus skirtinguose miestuose“, – pastebėjo E. Pakėnas.

„Tonybet“ atstovas taip pat prisiminė ir ne mažiau dėmesio sulaukusį praėjusių metų pabaigoje uostamiestyje vykusį virtualų krepšinio turnyrą, kuriame dalyvavo krepšinio komandos „Neptūnas“ nariai.

„Tonybet“ yra viena pirmaujančių Lietuvos lažybų bendrovių. Lažybų pasiūla čia apima tūkstančius kiekvieną dieną vykstančių sporto ir pramogų įvykių iš viso pasaulio.

„Punktuose mes visuomet transliuojame daug sporto varžybų. Bet kada atėjus galima stebėti vykstančius žaidimus, žiūrėti tiesiogines futbolo, krepšinio ar kitokių varžybų transliacijas“, – dėstė E. Pakėnas.

Lažybų bendrovė „TonyBet“ taip pat yra aktyvi įvairių sporto komandų rėmėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių