„Kitoks teatras“ į Klaipėdą atveš intriguojančią komediją

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Kitoks teatras“ su būriu puikių aktorių kitą savaitę Klaipėdoje pristatys naują intriguojančią komediją itin provokuojančiu pavadinimu ,,Užsiimkime meile. Ačiū, su malonumu!”

Jau tikitės, kad spektaklyje išvysite visą Kamasutros vadovėlį? Nustebsite – komedija visai ne apie tai. Tai žymiai giliau panerti siūlantis vaidinimas. Galiausiai jis atskleis, kad žmogus viską daro dėl vieno – meilės ir šilumos poreikio. Atrodo, kad lengviausia tai gauti atsiduodant kūniškoms aistroms. Deja, galop įsitikinama, jog tai tebuvo iliuzija. Herojai išsiaiškina, kad tikrasis seksas prasideda dar gerokai iki jo, tai tik viena iš meilės išraiškų. O jų – tūkstančiai.

Spektaklis sufleruoja, kad meilė – tai mokslas, ir pirmiausia reikia įsisavinti teorinius pagrindus. Tada seka istorija, socialiniai aspektai, fiziologija ir psichologija, technika ir higiena, pratimai, balso treniruotės, atsipalaidavimas ir – euforijos žiupsnelis... O kas po to? Vis dėlto verta gerai pagalvoti prieš kviečiant ką nors kartu eiti į spektaklį, nes tai – daugiau nei užuomina. Kuklesnius jis privers raudonuoti, o abejingų tikrai nepaliks.

Komedijoje aktoriai Inga Norkutė / Neringa Nekrašiūtė, Arūnas Sakaluskas / Arvydas Dapšys, Ramūnas Šimukauskas, Taura Kvietinskaitė / Aurelija Tamulytė kuria komišką situaciją, kurioje atsiskleidžia paprastų žmonių noras pasikalbėti ir daryti žemiškus dalykus, tačiau visa tai veda visiško nesusikalbėjimo ir absurdo link. Ir kuo viskas pasibaigs, kai atmosfera įkaitusi kaip reikiant? Bus netikėta ir provokatyvu, – žada spektaklio kūrėjai.

Komediją režisavo Arvydas Lebeliūnas, dailininkė – Inga Kažemėkienė-Žukauskienė.

Naujas „Kitokio teatro“ spektaklis ,,Užsiimkime meile. Ačiū, su malonumu!” – gegužės 11 d. 18 val. Klaipėdos koncertų salėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu nu

nu nu portretas
Idiotiškas pavadinimas. kiekvienas teatras turi būti kitoks. Kokių tik kvailysčių neperskaitai, kai teatrams vadovauja vadyubininkai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių