I. Narkutė Palangoje surengs koncertą, kuris tiks prie visokio oro

  • Teksto dydis:

„Nesvarbu, iš kokio jūs miesto, kokiais tikslais užsukote į Palangą, su kuo atvažiavote, kada išvažiuosite, vieni ar su artimaisiais, esate pasipuošę ar visai ne – ateikite”, – kvietė Ieva Narkutė, pranešdama apie vienintelį savo šventinį koncertą rytoj Palangoje, muzikos klube „Vandenis“.

Turbūt daugumai gruodžio pabaiga mintyse iškyla kaip idiliškas paveikslas: pusnys, sniegas, girgždantis po kojomis, tobulas minus dešimt, viskas prieblandoje apšviesta kalėdinėmis lemputėmis, o tolumoje skamba kuri nors iš tų dainų... I.Narkutė nuoširdžiai linkėjo būtent tokių Kalėdų, tačiau žino, kad oras mėgsta staigmenas, ypač Lietuvoje.

Todėl šventinis jos koncertas tiks prie visokio oro. Bus švelnių lyriškų meilės dainų, kurios yra tokios paprastos ir mielos, kaip tos kalėdinės lemputės virš pusnies. Bus pasakojimų apie meilę ir žmonių santykius, kurie kartais gal ir primena šlapdribą į veidą, bet netrukus vėl sušildomi švelnumu ir jaukiais garsais.

„Labai stengsimės laviruoti tarp vienareikšmiškai šventinių nuotaikų ir paprasto gyvenimo. Juk šventė yra tada, kai susitinkame iš tikrųjų. Kai įsileidžiame į savo vidų, kai pabūname, o išsiskiriame jau truputį kitokie. Šįkart taip jau sutampa, kad ir kalendorius lieps labiau atsipalaiduoti, tad aš merkiu jums akį ir klausiu: kodėl gi ne?“ – šypsojosi atlikėja.

Ji žada dainuoti daug naujų dainų iš albumo „Kai muzika baigias“. Bet bus ir visa tai, ką šios dainininkės gerbėjai jau seniai žino ir vis dar mėgsta išgirsti iš albumų „Švelnesnis žvėris“ bei „Vienas“. Ir dar kalėdinių dainų ji tikrai pridės, nes be jų šiuo metų laiku – niekaip. Koncerto pradžia – 20 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiesa

Tiesa portretas
Visi normalus atlikejai Klaipeda aplenkia, nes cia kaimieciai pramogauja tik akropolyje ar mango koncerte arenoje :( O Palangoje suranda 20 eur graziems koncertams

Šd

Šd portretas
Kaledom lyrikos? Naujiem metam energaizerio raikia
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių