Į „Klaipėdą“ sugrįžta legendinis „Folkšokas“

  • Teksto dydis:

Ar senosios lietuviškos dainos gali skambėti XXI a. scenose ir klubuose? Ar liaudiška muzika gali patikti ne tik senjorams, bet ir jaunimui? "Tikrai taip!" – neabejoja projekto "Folkšokas 2017" organizatoriai, kompozitoriai ir populiariausi Lietuvos atlikėjai.

Į vieną sceną susirinkę "Čilinam", Lukas ir "Golden Age", "4 Roses", "69 danguje", "Čiutyta", "Kitava" ir AroLieta, "Taruta" (Ukraina), Katažina Zvonkuvienė ir Deivydas Zvonkus, Liepa Mondeikaitė, Igoris Kofas, Stano, Algis Drėma, Vytautas Šiškauskas, Loreta Sungailienė, Andrius Mamontovas, Vytautas, Eglė ir Ieva Juozapaičiai, Neda Malūnavičiūtė, Deividas Bastys, Tadas Juodsnukis, Žilvinas Žvagulis, Darius Gakas (Australija), Česlovas Kriščiūnas, Andrius Borisevičius, Marius Matulevičius, Aleksandras Makejevas, Gražvydas Sidiniauskas, "X faktoriaus" finalininkė Marija Beržė, "Lietuvos balso" nugalėtoja Justina Budaitė, Jurijus Veklenka, visas būrys muzikantų ir šokėjų privers net didžiausius skeptikus patikėti tuo, kad lietuvių liaudies dainos gali nuskambėti kaip naujausi hitai.

Legendinis lietuvių liaudies dainų projektas "Folkšokas" sugrįžta su trenksmu. Koncerto metu žiūrovų laukia net 35 naujos dainų aranžuotės, bene įspūdingiausia šiais metais Lietuvoje scena ir kompiuteriais projektuotas net 300 kilovatų galios koncertinis apšvietimas bei specialios vaizdo projekcijos.

Organizatorių teigimu, šokas, tiesa, gerąja prasme, – garantuotas.

Projektas "Folkšokas" gimė dar 2002 m., kai populiarūs atlikėjai bei kompozitoriai ėmėsi naujai perdainuoti žinomas liaudiškas melodijas. "Folkšoko" kūriniai iš karto tapo populiarūs, žinomi ir grojami iki šių dienų.

Renginys vyks rugpjūčio 19 d. 21 val. Klaipėdos Teatro aikštėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
ORGANIZATORIAMS Senyvo amžiaus žmonės negali nueiti į šią šventę, nes prasideda per vėlai. Jiems reikia dar parvažiuoti namo, o jau yra tamsu.

Cris

Cris portretas
Kitur skaičiau, kad pradžia 17val.jokio konkretumo,info nulis

Anonimas

Anonimas portretas
21val įdomus laikas juk nepilnamečiams 22 ar 23 val be tėvu gatvėse nevalia ar apie tai niekas negalvoja o koncerte jų bus daug kažkaip viskas jau į naktį tempiama
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių