Gniūžčių mūšio Klaipėdoje nesutrikdė prastai lipęs sniegas

Lipdyti sniego gniūžtes ir vikriai nuo jų išsisukti yra viena smagiausių žiemos pramogų. Tuo šeštadienį po pietų aikštėje prie „Studlendo“ įsitikino keli šimtai klaipėdiečių.

Kiemuose išdykaujantys vaikai neklausia leidimo mėtytis gniūžtėmis nei policijos, nei mamų. Visus klaipėdiečius susikauti pakvietę jauni renginių organizatoriai iš "SIG Events" turėjo atlikti visus būtinus masiniams renginiams formalumus. Todėl mūšį teko atidėti šiam savaitgaliui.

Nors šeštadienį sniegas nebuvo labai lipnus, tokios pramogos išbandyti į aikštę susirinko keli šimtai klaipėdiečių.

Tarp jų ryškėjo mėlyna miesto mero Vytauto Grubliausko striukė. Buvo akivaizdu, kad vaikystėje jis nemažai laiko leido kieme.

Po 14 val. į aikštę iš visų pusių plūdo žmonės. Vaikai ir suaugusieji gniaužė sniegą, bandė pataikyti į priešais stovinčiuosius.

Tiesa, nemažai orių ponų vengė tokio žaidimo, jie fiksavo mūšį savo išmaniaisiais telefonais.

Pirmasis mūšis įvyko ir pavyko. Galbūt tai taps uostamiesčio tradicija ir po kelerių metų linksmos kautynės sutrauks ne šimtus, o tūkstančius mūsų miesto gyventojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

2 skaitove N

2 skaitove N portretas
Tai kad tokie pripazinimai yra nuperkami,nejau jus dar tikite seniu salciu???

skaitove N

skaitove N portretas
kad meras pripazintas ,kaip vienas geriausias Lietuvoje tvarkanis miesta ,rase spaudoje !

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
o man mero striuke, neatsiejama su jo pareigomis. Eini ir matai : aukstas, stambus zilas ir su ... melyna striuke.....Cia Meras. Ir labai malonu. Gerb. Mere, striukes nekeiskite!!!
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių