Generalinės repeticijos metu L. Kravitzas surengė privatų šou

  • Teksto dydis:

Spalio 30 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertuosiantis Lenny Kravitzas ruošiasi pasaulinio koncertinio turo pradžiai. Generalinės repeticijos Amjene metu, jis į užkulisius įsileido 30 savo gerbėjų, kurie pirmieji išvydo įspūdingą reginį – naujojo albumo „Strut“ pristatymo koncertą. Tarp šių laimingųjų buvo ir du lietuvaičiai.

„Nors Lenny Kravitzo pasaulinės gastrolės prasideda tik spalio 22 dieną, 30 jo gerbėjų iš įvairiausių Europos šalių, jau turėjo progą gyvai išvysti naująją koncertinę programą. Apie tai, kad atlikėjas koncertiniam turui ruošiasi itin atsakingai rodo ir tai, kad vos pasisveikinęs su gerbėjais Lenny įspėjo, kad pasirodymas gali būti bet kada sustabdytas, nes atlikėjas nori pasiruošti tobulai. Taip nutiko du kartus. Viską susiderinęs su muzikantais, jis dainą pradėdavo iš naujo“, – sako „Seven Live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Anot repeticijos dalyvių, Lenny Kravitzas „Strut“ albumo pristatymo koncertams paruošė ne tik stiprią muzikinę programą, bet ir įspūdingą šviesų šou: horizontalias šviesas nuolat mainys vertikalios, o visi muzikantai koncerto metu bus „įkalinti“ šviesos stulpų. Gerbėjai išvys ir LED‘inį disko kamuolį, kuris, priklausomai nuo dainos, įgaus vis kitą pavidalą.

„Lenny vizitinė kortelė – jo profesionalumas ir nuoširdumas. Tuo jis spinduliavo ir generalinės repeticijos metu – ne kartą nusileido nuo scenos prie žiūrovų, kad pats iš šalies pamatytų, kaip ten viskas atrodo scenoje bei dainavo savo gerbėjams stovėdamas per pusmetrį nuo jų“, – kalbėjo J. Vėželis.

Be Lenny Kravitzo, tikrą energijos užtaisą demonstravo ir jo muzikantai: uždegančios saksofono ir trimito improvizacijos , pritariamasis vokalo šokiai ir daugelis kitų, suteikusių pasirodymui ypatingą emociją.

Gyvai sutikti vieną seksualiausių ir labiausiai jaudinančių balsų savininką Lenny Kravitzą bus galima Vilniuje jau spalio 30 dieną. „Siemens” arenoje atlikėjas pristatys dešimtąjį albumą „Strut“ bei atliks savo populiariausius hitus. Bilietus į Lenny Kravitzo koncertą platina „Tiketa“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių