G. Paškevičiaus pasirodymas išjudino klaipėdiečius

Uostamiestyje koncertą surengęs Gytis Paškevičius savo gerbėjams dovanojo jaukų muzikinį vakarą. Pasirodymas vyko Klaipėdos dramos teatre, į kurį, kaip pažymėjo pats dainininkas, jis sugrįžo po dvidešimties metų.

Penktadienio vakarą Lietuvos muzikos grandui scenoje talkino instrumentinės muzikos grupė „Crazy Crow“. Koncertas truko apie dvi valandas. Klaipėdos dramos teatro salė buvo pilnutėlė.

Dviejų dalių renginyje netrūko geros nuotaikos ir miestiečių ovacijų, o populiariausioms atlikėjo dainoms klaipėdiečiai pritarė balsu ir net plojo atsistoję.

Į G. Paškevičiaus koncertą atskubėjo ne tik vyresnieji klaipėdiečiai, bet romantiškai nusiteikusios jaunos poros, vaikai.

Dainininkas atliko visiems gerai žinomas dainas, tokias kaip „Dukrai“, „Kelias“, „Tu vėjo paklausk“, „Gyvenimo tėkmė“, „Rugpjūčio žemuogės“. Pirmąją koncerto dalį G. Paškevičius užbaigė itin nuotaikingai – kūriniu „Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą“. Kiek vėliau publika įsiaudrino G.Paškevičiui užtraukus „Dalužę“. Koncertą atlikėjas vainikavo patriotiška gaida – daina „Mano kraštas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone

Nuomone portretas
Koncertuose reikia tureti vietos ir pasokti, ne visi sustsbareje gi prie kedziu visa vakara nori

Ir as ten buvau

Ir as ten buvau portretas
Labai geras koncertas. Nesuprantu zmoniu kuriem nepatiko

Tai gal

Tai gal portretas
vėl jo orkestras falšavo?Nes per Kalėdų koncerta klavišai ir viena gitara nusigybavo kapitaliai..Gaila, nes Gytis švariai ir gerai pavaro
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių