Džiazuojančiai Klaipėdai - Prezidentės D.Grybauskaitės sveikinimai

  • Teksto dydis:

Mėnuo - tiek teliko iki jubiliejinio, 20-ojo Klaipėdos pilies džiazo festivalio. Ta proga vėjų miestui Klaipėdai, visiems klaipėdiečiams ir uosto svečiams - Jos Ekscelencijos Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės sveikinimai.

"Jau dvidešimta vasara Klaipėdoje prasideda džiazo ritmu. Tai ypatinga Klaipėdos laisvo vėjo dvasia, dovanojanti gerą muziką ir nuotaiką geriems žmonėms. Tegul ji pasklinda po visą Lietuvą, suburdama kuriančius, talentingus, draugiškus, Klaipėdą ir jūrą bei gerą muziką mylinčius žmones", - savo sveikinime teigia Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Apie festivalį:

Dviejų dešimtmečių istoriją skaičiuojantis tarptautinis Klaipėdos pilies džiazo festivalis – tai išskirtinis, NEMOKAMAS, tūkstančius žiūrovų ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio pritraukiantis uostamiesčio renginys, kasmet paskandinantis miestą nenuilstamame džiazo ritme.

Jau žinomi festivalio dalyviai: saksofono virtuozas Erikas Marientalis (Eric Marienthal), džiazo deivė Kendi Dulfer (Candy Dulfer), egzotiškieji gruzinai “Zumbaland”, temperamentingieji bulgarai “Akaga”, džiazo eksperimentalistai vokiečiai “Jazzanova”.

Tai dar tik dalis muzikantų, iš festivalyje šiemet publiką kaitinsiančių geriausių Lietuvos ir užsienio džiazo atlikėjų.

Klaipėdos pilies džiazo festivalis - 20 metų geros muzikos, gerų žmonių – džiazo ritmu. Birželio 6-8 dienomis Kruizinių laivų terminale. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių