Bardai kviečia į koncertus Neringoje

  • Teksto dydis:

Neringos miesto savivaldybė ir geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ skelbia džiugią žinią – po ilgos pertraukos į Neringą grįžta dainuojamoji poezija.

Liepos mėnesį prasideda  pirmasis šiais metais koncertų ciklas „Pasigavę vėją“, kurį sudarys du renginiai: liepos 5 d. Nidos Švč. Mergelės Marijos krikščionių pagalbos bažnyčios amfiteatre, o liepos 6 d. Liudvikos Rėzos kultūros centre, Juodkrantėje. Koncertų pradžia – 19 val. Jungtiniai dainuojamosios poezijos vakarai vyks tradiciškai kiekvienų metų vasarą.

Siekdami sugrąžinti į Neringą bardų muziką su jos prasmingumu ir jautrumu, o ir atiduoti muzikinę duoklę a.a. Vytautui Kernagiui, žanro pradininkui ir vystytojui, kurio veiklos pėdsakai yra ryškūs, nepamirštami, artimi Nidos miestui, „Bardai LT“ surengs du nemokamus koncertus, kuriuose išvysite dainuojančius aktorius Vladą Bagdoną, Gediminą Storpirštį, Justą Tertelį bei jaunąjį atlikėją Kristijoną Ribaitį. Keturi skirtingo kūrybinio braižo atlikėjai, dainuojantys savo tekstus ir poetų eiles bei tik jiems būdingu, savitu muzikiniu stiliumi vedantys pokalbį su žiūrovais.

Šį pavasarį kompaktines plokšteles pristatę aktorius Vladas Bagdonas bei atlikėjas Kristijonas Ribaitis pasidalins dainomis iš šių albumų, o ir žiūrovai turės galimybę įsigyti šias muzikines naujienas. Tuo tarpu aktorius Gediminas Storpirštis pradžiugins naujausiomis autorinėmis dainomis bei kvies pasiklausyti monologų iš teatro gyvenimo. Daug kam dideliu atradimu taps aktoriaus Justo Tertelio sukurtos dainos.

Liepos 6 d. 21 val. žinomi menininkai kvies kartu sugiedoti Tautišką giesmę.


Šiame straipsnyje: bardai LTbardaiNeringa

NAUJAUSI KOMENTARAI

vi

vi portretas
sutvarkykit garso aparatūrą,, Nidoje, pernai buvau, nieko nesigirdėjo, prisėdus amfiteatre prie naujosios bažnuyčios...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių