Adventas – Klaipėdos etnokultūros centre

  • Teksto dydis:

Šiuo išskirtiniu susikaupimo ir laukimo laikotarpiu Klaipėdos etnokultūros centras kviečia į prasmingus ir įdomius kūrybinius užsiėmimus, skirtus visiems norintiems susikurti ypatingą adventą.

Klaipėdos etnokultūros centras minėdamas 25-uosius metus klaipėdiečius kviečia dalyvauti advento-Kalėdų renginiuose, edukaciniuose užsiėmimuose. Antradieniais 18 val. su Tradicinių dainų klubu kviečiame dainuoti advento-Kalėdų dainas, o gruodžio 14 d. 18 val. klaipėdiečius sutiksime KU Menų akademijos koncertų salėje (K. Donelaičio g. 4), kur vyks išskirtinis advento vakaras su Veronika Povilioniene ir folkloro ansambliu „Kuršių ainiai“. Renginys nemokamas.

Projekto „Tradicija šeimai“ edukacinės dirbtuvės gruodžio mėnesį vyks ir šiokiadieniais, ir savaitgaliais. Organizatoriai kviečia neskubant, jaukiai ir turiningai praleisi laisvalaikį šiose edukacinėse dirbtuvėse: šiaudinių puošmenų eglutei, atvirukų iš popieriaus ir odos, odinių apyrankių, tekstilinių eglučių ir adatinių. Užsiėmimų kaina 2.90 eur. Registracija ir informacija tel. (8 46) 310022 .

Moksleivių klasės taip pat laukiamos užsiėmimuose „Tradicinė namų puošyba“ (1-4 klasėms) ir „Advento ir Kalėdų papročiai, tradicijos, burtai“ (1-8 klasėms). Kaina 1,45 eur. Registracija ir informacija tel. (8 46) 312113.

2017 m. sausio 6 d. 17.30 val. organizatoriai lauks tradicinių giedojimų vakare „Džiaugsmingą naujieną paskelbė dangus“. Dalyvaus Vilniaus arkikatedros liaudies giesmių ansamblis (vad. J. Bukantaitė), renginį ves kun. dr. Saulius Stumbra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių