„Žalgiryje“ – M.Brownas ir L.Woodsas

Šiandien oficialiai įsigaliojo Marcuso Browno kontraktas su Kauno „Žalgiriu", taip pat bus pasirašyta sutartis su buvusiu komandos legionieriumi Lorenu Woodsu.

„Žalgiryje" vėl rungtyniaus 2006-2007 metų sezoną Kaune žaidęs 30 metų ir 218 cm ūgio vidurio puolėjas L.Woodsas. Jis jau nutraukė sutartį su NBA klubu Hiustono „Rockets".

Po puikaus sezono Kaune amerikietis išvyko į Stambulo „Efes Pilsen". Eurolygoje jis sužaidė 16 rungtynių ir per vidutiniškai 21 minutę pelnydavo po 8 taškus, atkovodavo 6,5 kamuolio ir blokuodavo 1,4 varžovo metimo.

Aukštaūgis nepabaigė sezono Turkijoje, nes buvo vienas iš keturių amerikiečių krepšininkų, kurie atsisakė važiuoti į Belgradą žaisti prieš „Partizan" krepšininkus. Krepšininkai taip pasielgė dėl ten protestuojančių serbų prieš Kosovo nepriklausomybę bei riaušių prie JAV ambasados, kuri buvo padegta.

Praėjusią vasarą su gynėju M.Brownu buvo pasirašyta dvejų metų sutartis, kuri galėjo būti nutraukta, jei iki liepos 15 d. kitas klubas už M.Browną būtų sumokėjęs išpirką. Vos pasibaigus sezonui 34 metų M.Brownas pareiškė, kad ir kitą sezoną nori žaisti Kaune, todėl oficialaus sutarties įsigaliojimo sulaukimas tebuvo formalumas, pranešė zalgiris.lt.

Plačiau skaitykite rytoj „Kauno dienoje"



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių