„Žalgiris“ TV: „Real“ žaidimo analizė ir K. Lavrinovičiaus spėliojimai

 

Praėjusią savaitę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pademonstravo ryžtą ir iš Malagos parsivežė svarbią pergalę. Tą patį žalgiriečiai stengsis padaryti ir šį ketvirtadienį, kai į „Žalgirio“ areną žengs Madrido „Real“ komanda.

Specialioje Žalgiris TV laidoje vienų Eurolygos lyderių žaidimą analizavo Kauno „LSU-Baltai“ vyriausiasis treneris Darius Dikčius ir „Žalgirio“ treneris skautas Mindaugas Brazys.  Be to, tradicinėje laidos Orakulo rubrikoje Kšištofas Lavrinovičius pabandė atspėti, kuris žalgirietis dvikovoje su „Real“ bus rezultatyviausias.

Vos 6 pralaimėjimai per 42 rungtynes šį sezoną – tokiu rezultatu tarp Eurolygos komandų gali pasigirti tik Madrido „Real“ komanda. Greitą žaidimą propaguojanti ir lygiaverčiu atsarginių žaidėjų suoleliu disponuojanti ekipa yra vienvaldė „Top 16“ etapo E grupės lyderė. Tačiau pasak D.Dikčiaus, ši komanda taip pat turi silpnų pusių.

„Madrido komanda nespindi gynyboje. Jų žaidėjams susikeitus ginantis, pranašumą prieš varžovus turėtų įgauti gerai nugara žaidžiantys Tremmellas Dardenas ir Mindaugas Kuzminskas. Žinoma, „Real“ ekipos puolimo potencialas yra didelis. Ispanų žaidimas pasižymi žaibiškomis atakomis, todėl žalgiriečiai turi žaisti disciplinuotai ir stabdyti varžovų greitus antpuolius“, - sakė „LSU-Blatai“ komandą treniruojantis D.Dikčius.

Antroje Žalgiris TV laidos dalyje „Žalgirio“ treneris skautas Mindaugas Brazys išskyrė ne tik vieną naudingiausių šio sezono Eurolygos žaidėjų – Rudy Fernandezą, bet ir dar tris „Real“ krepšininkus, komandai duodančius didžiausią naudą. Už varžovų žaidimo analizę atsakingas M.Brazys taip pat pademonstravo vieną iš būsimų oponentų derinių, po kurio daug laisvės atakuoti iš toli įgauna „Real“ snaiperis Jaycee Carrollas.

Savo ruožtu žalgirietis K.Lavrinovičius pabandė paspėlioti kelių „Top 16“ dešimtojo turo dvikovų baigtis. Sulaukęs klausimo apie rezultatyviausią būsimų rungtynių žaidėją Kšištofas kukliai nutylėjo savo pavardę ir prognozavo geras rungtynes „Žalgirio“ gynėjams.

Kurį žalgirietį galiausiai įvardino K.Lavrinovičius ir kaip „Žalgiris“ turėtų rungtyniauti su Madrido „Real“ – visi atsakymai specialioje Žalgiris TV laidoje:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių