„Žalgiris“ tęsia žaidėjų paieškas

Lietuvos čempionas Kauno „Žalgiris" yra arti susitarimo su 26 metų 190 cm ūgio gynėju Tomu Delininkaičiu.

Neoficialiais duomenimis, Kauno klubas sutiko sumokėti 60 tūkstančių eurų išpirką Mariupolio „Azovmaš" komandai, su kuria lietuvis turi galiojančią sutartį, rašo Infosport.lt.

Praėjusį sezoną T.Delininkaitis ULEB taurės turnyre sužaidė 8 rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 12,8 taško, atkovojo po 2,3 kamuolio ir atliko po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Vakar duodamas interviu Krepsinis.net portalui „Žalgirio" viceprezidentas Gediminas Navikauskas patvirtino, kad Kauno klubas domisi T.Delininkaičiu, tačiau apie galimą išpirką neužsiminė.

Tuo tarpu Marko Popovičius dar nežino, kur tęs karjerą kitą sezoną. Krepšininkas tvirtina, kad greičiausiai priims arba Kauno „Žalgirio", arba Vitorijos „Tau Ceramica" pasiūlymą, rašo Infosport.lt.

"Yra tik du rimti variantai - „Žalgiris", dedantis visas pastangas, kad mane išlaikytų, bei Ispanijos čempionė „Tau Ceramica",- sakė Popas. - Aišku, tai dar nereiškia, kad netikėtai sulaukęs iškart atmesčiau Madrido „Real" ar „Barcelona" pasiūlymus."

26 metų 185 cm ūgio kroatui Lietuvos čempionai siūlo beveik 700 tūkstančių eurų per metus, ispanai - kiek daugiau, bet jokie susitarimai dar nėra pasiekti.

"Neseniai man skambino Vitorijos komandos treneris Duško Ivanovičius, sakė, jog yra numatęs vietą man savo planuose,- pridūrė Popovičius. - „Tau Ceramica" jau susigrąžino Goraną Dragičių, Stanko Baračą, įsigijo Fernando San Emeterio, todėl ekipa tikrai bus galinga. "Bet šiuo metu esu susikoncentravęs ties nacionaline Kroatijos rinktine, o kaip bus dėl klubo, matysime



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių