„Žalgiris“ prieš CSKA – rezultatu 61:69 nugalėjo Maskvos klubas

Kauno „Žalgiriui“ nepavyko nugalėti CSKA krepšininkų kovoje dėl Aleksandro Gomelskio taurės.

Pirmąjį kėlinį rezultatu 18:17 laimėjo Maskvos ekipa. Pasibaigus antrajam kėliniui, rezultatas buvo 36:33 „Žalgirio“ nenaudai. Trečiajame kėlinyje maskviečiai padidino persvarą ir pirmavo 53:44. Galiausiai rungtynes rezultatu 69:61 laimėjo CSKA.

„Žalgirio“ gretose šįkart nebuvo Lietuvos rinktinei Europos čempionate padėjusių Manto Kalniečio, Tomo Delininkaičio, Pauliaus Jankūno ir Roberto Javtoko.

Nors rungtynių pradžia buvo numatyta 19 val. Lietuvos laiku, jos prasidėjo vėliau. CSKA prieš mačą pagerbė karjerą baigusius krepšininkus J.R.Holdeną ir Trajaną Langdoną.

Penktadienį sėkmingai pasiekę Maskvą, Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šeštadienį surengė treniruotę.

Iš oro uosto iki viešbučio važiavęs komandos autobusas vakar beveik trims valandoms užstrigo Maskvos gatvių spūstyse. Tačiau tai krepšininkų nuotaikos nesugadino.

Sekmadienį stipriausias Lietuvos krepšinio klubas kausis su Atėnų „Panathinaikos“ dėl trečiosios vietos turnyre.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jurijus Subotinas

Jurijus Subotinas portretas
Zalgirieciai normaliai sulose. Jauciasi trenerio strategijos gaires ir kokia komanda jis nori matyti. Viskas bus "azochen veis". SLOVE BURATINUI ! .

Giedrius

Giedrius portretas
Samhanas su delashu neisipaisho i komanda akivaizdus lygio skirtumas. Viskas pasitaisys kai grysh rinktines nariai.

piktas

piktas portretas
Samhana greiciau von is Zalgirio nes cia jam ne vieta grybaut ir geda daryt nes slykstu ziureti i ji net vemt noris; o Delasas ir Milaknis galetu irgi tept slides nes is ju irgi naudos tai 0...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių