„Žalgirio“ vyrai pasipuoš LKL žiedais

Sekmadienį Kaunas oficialiai pagerbia LKL čempionų taurę iškovojusius "Žalgirio" krepšininkus. 
16.30 val. Rotušėje miesto vadovai Kauno „Žalgirio“ komandos krepšininkams, tapusiems Lietuvos krepšinio lygos čempionais, įteiks apdovanojimus.

O 18 val. pergalingoje finalinėje kovoje "Lietuvos ryto" ekipą įveikę žalgiriečiai pasipuoš tradiciniais LKL čempionų žiedais.  Kauno Žalgirio vyrams jie bus bus įteikti šiandien Kaune, Park Inn viešbutyje.

Žalgiriečius jau pasveikino šalies Prezidentė Dalia Grybauskaitė, atvykusi į Kauno sporto halę stebėti lemiamos LKL dvikovos tarp "Žalgirio" ir "Lietuvos ryto".

"Tai buvo geras sezonas, padaryti dideli darbai. Sveikinu ir dėkoju visiems", – apie LKL finalą kalbėjo "Žalgirio" prezidentas Arvydas Sabonis.

"LKL čempionų taurė ir aukso žiedai – ne tik sportinis laimėjimas, – pabrėžė "Žalgirio" krepšinio klubo savininkas Vladimiras Romanovas. – Tai daug svarbesnė pergalė: krepšinis laimėjo prieš šou biznį."


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

R.

R. portretas
Ne Kaunas, o Kauno krepsinio gerbejai !

Ziedas

Ziedas  portretas
malaciai.

Pragresas

Pragresas portretas
Visai kita informacijos nuotaika būtų,jei joje ir vėl nesimaskatuotų tas, per kurio liguistas vizijas praradome LKL žiedus pernai,per kurį Žalgiris visą sezoną negalėjo žaisti logiško,subalansuoto žaidimo.Ačiū Dievui,paskutėse dvejose rungtynėse buvo atsisakyta pragreso keitimų taktikos ir atėjo pergalės.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių