„Žalgirio“ treneris I.Zouras: mūsų tikslai vėl aukščiausi

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionas Kauno „Žalgiris“ oficialiai pradeda 2011-12 metų sezoną.

Penktadienį vakare surengta nuotaikinga komandos žaidėjų fotosesija. Kauno „Žalgirio“ arenoje vyravo pakili atmosfera, o krepšininkai bandė pataikyti į krepšį iš kitos aikštės pusės.

Po tuzino bandymų vyriausias „Žalgirio“ žaidėjas DeJuanas Collinsas galiausiai sugebėjo pasiekti tikslą. Šį įspūdingą metimą palydėjo audringos komandos draugų ovacijos.

Aistroms ir emocijos kiek aprimus ekipos vyriausiasis treneris Ilias Zouras sutiko pasidalinti mintimis apie naujajame sezone ekipos laukiančius iššūkius.

- Kokiomis nuotaikomis pasitinkate naująjį sezoną?

- Nuotaikos tikrai geros, kadangi visi jaučiame praėjusių metų įdirbį. Turime nemažai žaidėjų, kurie čia rungtyniavo ir praėjusį sezoną, tad padės naujokams įsilieti į ekipą. Kol kas turėjome vos dvi rimtas treniruotes ir labai džiaugiamės, jog sugebėjome laimėti pirmąsias VTB Vieningosios lygos rungtynes Taline.

- Kokie naujojo sezono tikslai?

- Tikslai panašūs kaip ir prieš kiekvieną sezoną. Stengsimės pasirodyti kuo geriau visose varžybose, kuriose dalyvausime. Labai svarbu būti susikoncentravus kiekvienose Eurolygos rungtynėse ir nužingsniuoti kuo toliau.

- Kaip įvertintumėte Lietuvos rinktinei atstovavusių Pauliaus Jankūno, Manto Kalniečio, Roberto Javtoko ir Tomo Delininkaičio fizinę formą?

Ji tikrai puiki, net galbūt geresnė už kitų žaidėjų, kadangi jie aktyviai sportavo visą vasarą, Dabar mums labiausiai trūksta laiko. Reikia pažinti vienas kitą, susižaisti. Komandoje turėti gerus žaidėjus yra svarbu, tačiau ne mažiau svarbu duoti jiems laiko, kad jie pajustų vienas kitą, būtų tikra komanda.

Plačiau skaitykite šeštadienį „Kauno dienoje“.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sanciai

Sanciai portretas
tikslai auksciausi , o bus kaip visada , gaus i kaulus ir parbinzins uodegas pabruke , apsisikeliai.

pašviesinimas

pašviesinimas portretas
Apsišikėlis čia vienas- skaityk 1 komentarą ir rasi.

Arvis

Arvis portretas
LAUKSIM SEKMINGO SEZONO.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių