„Žalgirio radijo“ protmūšyje M. Delašas nusileidoT.Klimavičiui (audio)

„Žalgirio radijas“ užbaigė žalgiriečių „Protų kovų“ pirmojo aštuoneto patikrą. Paskutinysis A grupės mūšis vyko tarp Tado Klimavičiaus ir Mario Delašo. Ši dvikova geriau susiklostė kauniečiui. Tadas nepasigailėjo jaunojo Mario ir rezultatu 6:4 nugalėjo kroatą.

Nors dvikovos pradžioje lietuvis sakė, kad savo jėgom nepasitiki ir nemano, jog pavyks nugalėti pirmąjį oponentą, vis gi jam klausimai buvo palankesni.

„Jei nežinai, geriau patylėk“ – tikriausiai tuo vadovavosi ir T.Klimavičius. Jis net nesivargino sukti galvos ir atsakinėti į tuos klausimus, į kuriuos atsakymo nežino. Tai nesutrukdė jam pasiekti pergalės ir kartu su dar dviem žalgiriečiais įsitvirtinti lyderių pozicijose.

Tuo tarpu M.Delašas mėgino atsakyti į kiekvieną klausimą, tačiau jam sekėsi kur kas sunkiau. Abu krepšininkai žinojo, kas yra rezultatyviausias šio sezono Eurolygos žaidėjas. Taip pat prisiminė, jog Kšištofas Lavrinovičius buvo pripažintas VTB Vieningosios lygos spalio mėnesio naudingiausiu krepšininku. „Žalgirio“ puolėjams sunkiau sekėsi su klausimais ne apie krepšinį. Pasak M.Delašo, Fernandas Magelanas atrado dalį Afrikos, o T.Klimavičius nusprendė, jog Europos Sąjungoje yra ne 27, o 37 valstybės. Tikriausiai aukštaūgiai nemėgo laiko leisti prie knygų, kadangi nė vienas iš jų negalėjo pasakyti kas parašė „Mažąjį princą“.

A grupė:

1-3. Paulius Jankūnas – 6
1-3. Tremmellas Dardenas – 6
1-3. Tadas Klimavičius – 6
4-5. Adas Juškevičius – 5
4-5. Oliveris Lafayette‘as – 5
6-7. Vytenis Lipkevičius – 4
6-7. Mario Delašas – 4
8. Darjušas Lavrinovičius – 2



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių