„Žalgirio“ legionierius D.Collinsas nežais Maskvoje

Kauno „Žalgirio“ komandos legionierius Dejuanas Collinsas nesirengia trečiadienio Eurolygos rungtynėms Maskvoje su CSKA krepšininkais.

Antradienį per pietus amerikietis parskrido į Vilnių ir į laukiančiųjų salę įžengė tarsi apsvaigęs, sunkiai bedėliojantis žodžius. Aplink jį spietėsi būrelis lietuvių, kurie krepšininkui nuolat kartojo: „Viskas bus gerai“.

Paklaustas, kodėl jis su „Žalgiriu“ nesirengia artėjančiai labai svarbiai dvikovai su CSKA komanda, D.Collinsas atsakė, kad jam Maskva patiko. „Taip, žmogau, Maskva – nuostabus miestas. Man tikrai patiko“, – kalbėjo krepšininkas.

Vėliau jis visą dėmesį skyrė naujiems reiso draugams, kuriuos įkalbinėjo važiuoti į Kauną vienu automobiliu. Kai pastarieji atsisakė, D.Collinsas liepė visiems užsirašyti jo telefono numerį. Viena mergina pasigyrė jau turinti šio krepšininko kontaktus.

„Viskas bus gerai“, – pakartojo krepšininkui kartu su juo atskridę lietuviai ir išvyko savo keliais. D.Collinsas automobiliu buvo išvežtas į Kauną.

 


 

Komentaras

Vladimiras Romanovas, „Žalgirio“ krepšinio klubo savininkas

Krepšinio veteranas Dejuanas Collinsas psichologiškai palūžo, neatlaikęs komandos pralaimėjimų serijos ir, pasidavęs provokacijoms, prarado motyvaciją žaidimui.

Amerikiečiui skiriame laiko atsigauti nuo krepšinio ir pirmiausia apmąstyti savo nesėkmes aikštelėje. Po rungtynių su CSKA komanda grįžę į Kauną, spręsime D.Collinso likimą.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisCollinsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
tai girtas grizo ar kaip?

Nustatė fiasko priežastį

Nustatė fiasko priežastį portretas
Už bausmę buratinas atėmė pampersą, vaikinas palūžo. O rimčiau, jau rastas kaltasis dėl buratino vadybos fiasko. Tai Collinsas.

zolininkas

zolininkas portretas
grizo prie savo hobi, tokiam bardake visiems sunku
VISI KOMENTARAI 52

Galerijos

Daugiau straipsnių