„Žalgirio“ krepšininkus ramino treniruotė

Trečiadienį vidurdienį Lietuvos laiku susirinkę į paskutiniąją treniruotę prieš šio vakaro Eurolygos dvikovą su Malagos „Unicaja“, „Žalgirio“ krepšininkai bent laikinai atrodė atsigavę - su krepšinio kamuoliu rankose jie atrodė savo stichijoje, toli nuo visų niūrių naujienų.

Pratyboms komanda turėjo vos valandą laiko. Tačiau tik susirinkę Martino Carpenos arenoje, žaidėjai ir treneriai čiupo kamuolius. Atrodo, tai buvo geriausia nusiraminimo priemonė. Kamuolį į rankas paėmė ir Gvidonas Markevičius, ir gydytojas Robertas Narkus stojo gintis prieš Artūrą Milaknį. Masažuotojas Romas Petraitis ruošė darbui Traviso Watsono koją, o Martynas Pocius skaičiavo, kokiu skirtumu šioje arenoje „Unicaja“ komandai pralaimėjo „Lietuvos rytas“.

Po kelių akimirkų darbo su komanda ėmėsi fizinio rengimo treneris Sigitas Kavaliauskas. Po 20 min. Darius Maskoliūnas, kurio veide, regis, kiekvieną akimirką rūpestis tik didėjo, paskirstė komandą į du šešetus - „mažus“ ir „didelius“.

Komandos treniruotę stebėjęs Arvydas Sabonis, kaip visada, buvo realistas. Jo manymu, komandai akcentus reikia dėti ne Eurolygoje: „Su Eurolyga, manau, jau viskas aišku. Ir tegul Watsonas jau rengiasi LKL finalams, o ne čia draskosi.“  

Vis dėlto nė vienas žaidėjas į aikštę nesirengė išeiti iš anksto susitaikęs su pralaimėjimu. Kaip sakė legionieriai Aleksandras Čapinas ir Marcusas Brownas, pergalė Malagoje būtų tai, ko dabar komandai labiausiai reikia.

Rungtynės Lietuvos laiku prasidės šįvakar 21.45 val.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisSabonis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių