„Žalgirio“ krepšininkai išvyko į Turkiją

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai išvyko į Turkiją. Lietuvos vicečempionai Stambule sužais trejas rungtynes.

Žalgiriečiai kartu su Zagrebo „Cibona“ (Kroatija) bei vietos „Galatasaray“ ir „Erdemir“ ekipomis dalyvaus tarptautiniame turnyre „Stambulo taurė 2009“. Rugsėjo 15 d. kauniečiai išmėgins jėgas su „Galatasaray“, 16 d. - su „Erdemir“ komanda, o 17 d. turnyrą užbaigs dvikova su „Cibona“ ekipa.

Į Turkiją „Žalgiris“ išvyko šios sudėties: Šarūnas Vasiliauskas, Marcusas Brownas, Martynas Pocius, Žygimantas Janavičius, Adas Juškevičius, Tadas Klimavičius, Travisas Watsonas, Povilas Butkevičius, Mirza Begičius, Dainius Šalenga, Siimas-Sanderis Vene ir Povilas Čukinas.

Traumuotas Artūras Milaknis liko Kaune, kur jam atliekamos fizioterapinės procedūros. Po savaitės gynėjas jau turėtų prisijungti prie komandos treniruočių.


Šiame straipsnyje: Žalgiriskaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Domantas

Domantas portretas
Gera proga gerai sužaisti.

vardenis

vardenis portretas
linkiu sukaupti visas jėgas ir dar daugiau, kad neatsitiktų taip, kaip rinktinei. Žalgiryje beveik visi nauji ir jauni, gal neduos prasiveržti emocijoms. sunku žaisti, kai pralaimi. žodžiu, pirmyn, svarbu žaisti su užsidegimu, ir kad kamuolys neslystų iš rankų.

jO

jO portretas
Taip ,žydės žibutės mėlynai ,bet męs jų nematysim ,kaip ir rungtynių. Prapiso viską,negirdim Lietuvos pirmos radijo programos,nematom krepšinio ,tuoj sholeros atims ir dantis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių