„Žalgirio“ kapitonu išrinktas P.Jankūnas

Į Kauno „Žalgirio“ ekipos gretas po pertraukos sugrįžęs Paulius Jankūnas išrinktas komandos kapitonu. Jis šiose pareigose pakeis Dainių Šalengą.

Taip buvo nuspręsta komandos susirinkimo metu. Pats žalgirietis neslepia, jog tai ne tik didelė garbė, tačiau ir atsakomybė.

„Man išties labai smagu. Grįžau po metų pertraukos, o komanda vis dar manimi pasitiki ir tiki. Stengsiuosi nenuvilti nei jų, nei mūsų aistruolių“, - žadėjo P.Jankūnas.

Praėjusį sezoną kapitono funkcijas sėkmingai vykdė D.Šalenga. Naujasis kapitonas P.Jankūnas pripažįsta, jog tikrai nesiekė iš šio posto išstumti komandos draugą.

„Nemanau, kad Dainius nuliūdo, nors reikėtų klausti jo paties. Esame viena komanda ir visi siekiame vieno tikslo“, - santūriai kalbėjo puolėjas.

„Ką man reiškia būti kapitonu? Visų pirma tai didžiulė atsakomybė, ypač šias pareigas atliekant tokioje komandoje kaip „Žalgiris“. Visada turi būti pasiruošęs padėti visais klausimais, išklausyti, patarti, suprasti. Džiaugiuosi suteikta garbe ir darysiu viską, ką galiu, kad pateisinčiau lūkesčius“, - kalbėjo žalgirietis.

Krepšininkas taip pat pridūrė, jog nemano, kad suvaldyti komandos draugams reikės kažkokių ypatingų priemonių.

„Visi juk esame profesionalai, o ne vaikų darželis“, - patikino P.Jankūnas, šiandien komandos draugus vesiantis į pirmąją LKL čempionato dvikovą su Kėdainių „Nevėžiu“.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių