„Žalgirio“ dublerių komandoje – du naujokai

Kauno „Žalgirio-Sabonio mokyklos" komanda toliau ruošiasi artėjančiam sezonui. Nuo šiol ekipoje rungtyniaus du nauji krepšininkai, su kuriais sudarytos ilgalaikės sutartys.

Septyniolikmečiai Adomas Drungilas ir Haroldas Venckus prisijungs prie anksčiau komandoje rungtyniavusių Deivido Girdvilos, Karolio Mikuličiaus, Martyno Ruokio ir Mariaus Rutkausko, kurie pradėjo treniruotis jau praėjusią savaitę.

Su „Žalgirio-Sabonio mokyklos" komandoje kojas jau apšilusiais jaunuoliais sportuoja ir daugiau krepšininkų, kuriems surengtoje atrankoje yra suteikta galimybė patekti į Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniausiančią ekipą.

203 cm ūgio A.Drungilas praėjusį sezoną tapo NKL vicečempionu rungtyniaudamas Palangos „Naglio-Adakrio" klube. Palangiškiai NKL finale nusileido būtent jauniesiems žalgiriečiams. Beje, 1990 m. gimęs puolėjas „Žalgirio-Sabonio mokyklos" marškinėlius vilkės nebe pirmą kartą. A.Drungilas kartu su Kauno komanda pavasarį dalyvavo Eurolygos jaunimo turnyre, vykusiame Madride finalinio ketverto metu.

Įžaidėjas H.Venckus į „Žalgirio-Sabonio mokyklos" komandą atvyksta iš Plungės. 1991 m. gimęs 178 cm ūgio krepšininkas pernai su Lietuvos jaunučių (iki 16 metų) rinktine Europos čempionate Graikijoje iškovojo bronzos medalius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių