Žalgiriečius Italijoje pažadino žemės drebėjimas

Eurolygos rungtynėms Italijoje besiruošiantys Kauno „Žalgirio“ krepšininkai trečiadienio rytą iš lovų pakilo keliolika minučių anksčiau nei planuota. Italijos šiaurėje įvyko žemės drebėjimas, kurio smūgiai buvo jaučiami ir Kantu mieste.

Žemės drebėjimo epicentras buvo netoli Parmos miesto, nuo Kantu nutolusio per 165 kilometrus. Drebėjimo stiprumas – 4,9 balo pagal Richterio skalę.

Tuo metu dauguma Kauno „Žalgirio“ krepšininkų dar buvo viešbučio lovose. Už gero pusvalandžio jų laukė pusryčiai. Vietoj žadintuvo žalgiriečius iš lovų pakėlęs žemės drebėjimas buvo pagrindinė žaidėjų ir trenerių pokalbių tema prie pusryčių stalo.

„Dar niekada nėra buvę taip, kad atsikelčiau dėl žemės drebėjimo“, - įspūdžiais dalinosi „Žalgirio“ gynėjas Mantas Kalnietis.

Nepaisant netikėto sukrėtimo kauniečių grafikas Italijoje nepasikeitė. Vidurdienį vietos laiku „Žalgirio“ ekipa surengs treniruotę „Desio“ sporto rūmuose. Vakare 21.45 val. Lietuvos laiku žalgiriečių laukia Eurolygos „Top 16“ etapo antrosios rungtynės su Kantu „Bennet“ komanda.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisEurolyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

DEDE

DEDE portretas
TRENERIO KOMETARAS PO VARZYBU BUS VYRAI BUVO PUIKIAI NUSITEIKIA PERGALIAI, TACIAU ZEMES DREBEJIMAS APVERTE VISKA AUKSTYN KOJOM ZAIDEJAI NIEKADA NEBUVO PATYRE TOKIO REISKINIO TODEL JIEMS SUTRIKO NERVAI DAUGEKLIS PRADEJO NEPALIAUJAMAI SLAPINTIS O BURATINAS UZMIRSO IDET PAMPERSU

1-am

1-am portretas
pažiūrėk į save, į ką tu panašus? ogi į valkatą iš sąvartyno. Įsidėk sau"pampersus" ir eik mokytis rašyti, bemoksli.

zalgyrio mociute

zalgyrio mociute portretas
juk AKIS TEISYBE DRASKO?:))
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių