Žalgiriečiai svečiavosi Kauno moksleivių krepšinio turnyre

Praėjusį savaitgalį jaunieji Kauno „Žalgirio“ sirgaliai ne tik galėjo džiaugtis žalgiriečių pergale VTB Vieningosios lygos varžybose, bet ir pačių pasiektais laimėjimais krepšinio aikštelėje.

Vidurinių mokyklų moksleiviai susigrūmė Aukštųjų Šančių bendruomenės ir „Žiburio“ vidurinės mokyklos organizuotame 3 prieš 3 turnyre.

Šią moksleivių užimtumo skatinimo iniciatyvą palaikė ir Kauno „Žalgiris“. Turnyro dalyvius atvyko pasveikinti „Žalgirio“ krepšinio komandos nariai Artūras Milaknis, Mindaugas Kuzminskas ir Omaras  Samhanas.

„Žiburio“ vidurinės mokyklos sporto salėje vykusiame turnyre dalyvavo ne tik šios mokyklos, bet ir Vaižganto, „Vyturio“, Šv. Mato vidurinių mokyklų bei Santaros gimnazijos krepšininkų komandos.

Įvairių amžiaus grupių varžybose netrūko atkaklios kovos bei pergalių džiaugsmo. Ne ką mažiau jaunuosius krepšininkus pradžiugino žalgiriečių apsilankymas. „Žalgirio“ naujokas M.Kuzminskas nuoširdžiai pasveikino varžybų dalyvius, palinkėjo jiems siekti aukštumų tiek krepšinio aikštelėje, tiek mokslo srityje.

Šventinę nuotaiką turnyro metu kūrė ir „Žiburio“ vidurinės mokyklos šokių kolektyvas, o Kauno „Žalgirio“ krepšininkai fotografavosi su turnyro dalyviais bei dalino autografus jauniesiems gerbėjams.

Prie turnyro organizavimo daugiausiai prisidėję Aukštųjų Šančių bendruomenės pirmininkė Eglė Daiva Kanikovienė, Šančių seniūnijos seniūnas Ričardas Rusteika ir „Žiburio“ vidurinės mokyklos direktoriaus pavaduotojas Gintautas Daškus džiaugėsi pavykusiu renginiu bei neabejojo, kad tokios krepšinio šventės privalo būti rengiamos kuo dažniau.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių