Z. Ibrahimovičius galės žaisti jau pirmajame mače su „Barcelona“

Paryžiaus „Saint-Germain“ klubas sulaukė puikių žinių iš UEFA, kuri sutrumpino jų lyderio Zlatano Ibrahimovičiaus diskvalifikaciją ir švedas galės žaisti jau pirmosiose UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynėse su „Barcelona“.

Priminsime, kad Z.Ibrahimovičius pirmajame aštuntfinalio mače su „Valencia“ gavo raudoną kortelę ir dėl to UEFA jam paskyrė dviejų mačų diskvalifikaciją. Atsakomąsias rungtynes su Valensijos miesto ekipa puolėjas jau praleido. Jis taip pat turėjo nežaisti pirmajame ketvirtfinalio mače su „Barcelona“, tačiau PSG pateikė apeliaciją dėl švedo nuobaudos ir ji buvo priimta.

Taigi Z.Ibrahimovičius savo klubui galės padėti jau pirmosiose rungtynėse prieš „Barcelona“, klubą, kuriame jis žaidė nuo 2009 iki 2011 metų. Pirmasis mačas vyks „Par des Princes“ stadione, o atsakomosios rungtynės vyks „Cam Nou“ tvirtovėje.

„UEFA apeliacinė instancija priėmė Paryžiaus „Saint-Germain“ klubo apeliaciją ir sumažino Zlatano Ibrahimovičiaus dviejų rungtynių diskvalifikaciją iki vieno mačo. Tai reiškia, kad jis galės žaisti antradienio rungtynėse su „Barcelona“, - rašoma UEFA pranešime.

Šiame sezone Z.Ibrahimovičius PSG klubui yra labai svarbus. Visuose turnyruose jis įmušė 27 įvarčius ir joks kitas PSG žaidėjas neprilygsta švedui rezultatyvumu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių