Xavi: L.Messi be abejonių geriausias pasaulyje

„Barcelona” ekipos bei Ispanijos nacionalinės rinktinės saugas Xavi tikina, jog Lionelis Messi be jokių abejonių yra geriausias planetos futbolininkas bei vienas geriausių žaidėjų per visą futbolo istoriją.

„Aš neturiu jokių abejonių, jog Messi yra geriausias futbolininkas pasaulyje bei vienas geriausių per visą futbolo istoriją”, - žurnalistams teigė „Barcelona” komandos saugas.

„Mes gėrimės juo žaidimu. Tai kaip jis žaidžia yra tiesiog neįtikėtina. Messi yra labai kuklus bei visų komandos futbolininkų draugas. Jis yra „Barcelona” klubo veidas bei žmogus vedantis komandą į pergales”.

„Man patinka žaisti futbolo tiek su Ispanijos rinktine, tiek su „Barcelona” klubu. Aš esu visada motyvuotas. Dabar mano tikslas yra, jog „Barca” vėl laimėtų Ispanijos čempionatą, UEFA Čempionų lygą, Karaliaus taurę bei Pasaulio klubų čempionatą”.

„Barcelona” pasitaisė. Sezono pradžia mums buvo šiek tiek sunkoka, tačiau dabar yra viskas pamiršta ir mes esame geroje formoje. Šį sezoną mes norime laimėti viską”, - užbaigė Xavi.


Šiame straipsnyje: MessiXaviBarcelona

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių