W. Sneijderio pėdomis: D.Drogba žais turkų „Galasataray“ klube

Stambulo „Galatasaray“ ekipa pranešė, kad jų gretas iš Šanchajaus „Šenhua“ klubo papildys puolėjas Didieras Drogba, kuris pasirašys pusantrų metų sutartį.

Buvęs Londono „Chelsea“ puolėjas į Kiniją persikėlė praėjusią vasarą. Visgi D.Drogba, kuris šiuo metu su Dramblio Kaulo Krantu varžosi Afrikos Nacijų taurėje, visada buvo siejamas su grįžimu ir dabar savo karjerą afrikietis tęs Turkijoje.

„Dideli klubai gali siekti aukštesnių tikslų su didesniais žaidėjais. Drogba sakė, kad jis yra labai laimingas, jog žais tokiame dideliame klube kaip „Galatasaray“. Drogba susitiko su mūsų treneriu ir nusprendė atvykti pas mus“, - kalbėjo „Galatasaray“ prezidentas Unalas Aysalas.

Skelbiama, kad D.Drogba iki šio sezono pabaigos uždirbs 2 milijonus eurų. Per kitą sezoną puolėjas gaus 4 milijonus eurų. Futbolininkas taip pat už kiekvienas rungtynes gaus papildomus 15 tūkstančių eurų.

Priminsime, kad „Galatasaray“ gretas šią žiemą papildė ir saugas Wesley Sneijderis, o pats D.Drogba į Stambulą atvyks po Afrikos čempionato.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių