Vyriausias A. Sabonio sūnus Žygimantas dirbs Kinijoje

Ispanijos žiniasklaida praneša, kad vyriausiasis Arvydo Sabonio sūnus Žygimantas  su savo mergina išvyksta gyventi į Kiniją. 21-erių lietuvis gavo pasiūlymą dirbti viename iš didžiausios Azijos šalies viešbučių tinklų, rašo portalas basketnews.lt.

Praėjusį šeštadienį Žygimantas sužaidė paskutines savo rungtynes Madrido krepšinio lygoje žaidžiančioje „C.B.Pozuelo“  ekipoje.

Dviejų metrų ūgio vaikinas nepasuko garsaus savo tėčio keliu ir netapo krepšininku profesionalu. Nors anksčiau Žygimantas žaidė Malagos „Unicaja“ jaunių komandoje, ilgainiui krepšinis jam tapo tik smagiu hobiu.

Ispanai vyriausiąjį Sabo sūnų apibūdino itin teigiamai. „Tai ramus ir gerą humoro jausmą turintis vaikinas. Jis treniruojasi labai nuoširdžiai, nemėgsta pralaimėjimų“,- sakė Žygimanto Sabonio komandos draugas Viktoras Chuanas. Lietuvio charakterį išskyrė ir su juo dirbęs krepšinio specialistas Inaki Refoyo.

„Šis vaikinas turi didelę širdį, yra stiprus fiziškai. Nuolatinė šypsena veide labai padeda bendrai komandinei atmosferai“,- trenerį cituoja „Gigantes del Basket“.




Šiame straipsnyje: KinijaŽygimantas Sabonis

NAUJAUSI KOMENTARAI

L

L portretas
Jaunesnis , matomai, seks tėvo pėdom. Kaip suprantu, jo ir duomenys geresni.

LT

LT portretas
O kas ta mergina? Ispaniukė?

visiems

visiems portretas
o kodel jis privalo but krepsininku?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių