V.Urbonas: gyvenimas nesustojo, reikia žiūrėti į priekį

Iš UEFA Čempionų lygos varžybų pasitraukusio Panevėžio "Ekrano" strategas Valdas Urbonas apgailestavo, jog komanda nesugebėjo apsiginti po standartinių padėčių.

Po nesėkmingai „Ekranui“ susiklosčiusių Čempionų lygos atsakomųjų antrojo etapo rungtynių Suomijoje su HJK „Helsinki“ klubu, panevėžiečių treneris pasveikino varžovus su pergale bei paminėjo, kad gyvenimas ties šiuo pralaimėjimu nesibaigia.

„Visų pirma, noriu pasveikinti HJK komandą su iškovota pergale ir palinkėti jiems sėkmės žaidžiant kitame etape. Kalbant apie rungtynes, kaip ir minėjau prieš jas, ir mes, ir varžovai turėjo lygias galimybes patekti į kitą etapą. Deja, sėkmė šį sykį labiau lydėjo priešininkus. Rungtynėse žaidėjai atidavė visas jėgas. Turėjome progų įmušti įvartį, tačiau fortūna vis buvo HJK pusėje", - kalbėjo V.Urbonas.

"Prieš rungtynes žinojome, kad varžovai yra labai pavojingi standartinėse padėtyse, tačiau abu įvarčius praleidom būtent po pakeltų kampinių. Gaila, kad nepavyko žengti į kitą etapą, tačiau gyvenimas po rungtynių nesustojo, turime išanalizuoti savo klaidas ir žiūrėti į priekį. Ateityje dar laukia nemažai rungtynių“, - tęsė "Ekrano" vairinininkas.

"Ekranas" antrajame Čempionų lygos atrankos etape pralaimėjo Helsinkio komandai bendru rezultatu 1:2.

 


Šiame straipsnyje: EkranasČempionų lyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių