Vokiečiai ruošiasi blogiausiam: užsakyti bilietai iš PAR

Vokietijos futbolo federacija užsakė savo futbolininkams skrydį namo iš Pasaulio čempionato. Drausmingieji vokiečiai rengiasi blogiausiam scenarijui.

Jau ketvirtadienį vakare Vokietijos rinktinė gali sėdėti lėktuve Johanesburgas-Frankfurtas. Taip įvyks, jeigu puikiai pasaulio pirmenybes pradėję, tačiau mače su Serbija sensacingai suklupę vokiečiai trečiadienį pralaimės lemiamą mačą su Ganos vienuolike. Lygiųjų Joachimo Loewo auklėtiniams taip pat gali nepakakti.

Tiesa, disciplina garsėjantys vokiečiai pasirengė ir ne tokiems blogiems scenarijams. Bilietai futbolininkams rezervuoti ne tik ketvirtadieniui, bet ir vėlesnėms datoms. Vokietijos futbolo federacija pasirūpino, kad futbolininkai neliktų be vietų lėktuve, nepriklausomai nuo to, kada baigs pasirodymą pasaulio čempionate. Federacija rezervavo bilietus skrydžiams po aštuntfinalio, ketvirtfinalio, pusfinalio ir finalo mačų.

Be rengimosi įvairiems scenarijams, tokį vokiečių elgesį galima paaiškinti dar vienu motyvu. Frankfurto oro uostas – vienas svarbiausių Europoje. Pasaulio čempionatui artėjant pabaigos link, vis daugiau žmonių ieškos būdų išvykti iš Pietų Afrikos Respublikos. Taigi atsarga gėdos nedaro, ir vokiečiai pasistengė, kad jų rinktinės žaidėjai neįstrigtų kitoje pasaulio pusėje.


Šiame straipsnyje: pasaulio futbolo čempionatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių