V.Masalskis: gandai nedaro garbės juos skelbiančiai žiniasklaidai

Kai kuriose žiniasklaidos priemonėse tendencingai skelbiama informacija apie Kauno „Žalgirį“ neretai yra gandų lygio ir klaidina skaitytojus. Turbūt neatsitiktinai tokie rašiniai spausdinami svarbių „Žalgiriui“ rungtynių išvakarėse arba tą pačią dieną.

Antradienį buvo rašoma, kad žaidėjų traumų išretintas sienos „Montepaschi“ klubas neva svarsto galimybę susigrąžinti Kauno klubui paskolintą serbą Milovaną Rakovičių.

Trečiadienį – nauja žinia: Italijos čempionų klubui siūlomas ir vienas „Žalgirio“ lyderių – amerikietis Sonny Weemsas.

„Tai girdime pirmą kartą. Iš „Montepaschi“ atstovų negavome jokio pranešimo, kad jie norėtų įsigyti šiuos mums priklausančius krepšininkus. Milovanas Rakovičius paskolintas „Žalgiriui“ visam sezonui ir į šį vidurio puolėją Sienos klubas neturi jokių teisių, o teiginiui, kad šiai komandai siūlome Sonny Weemsą aš neturiu jokių komentarų. Gandų lygio informacija nedaro garbės ją paskelbusiai žiniasklaidai“, – sakė „Žalgirio“ klubo sporto direktorius Vitoldas Masalskis.


Šiame straipsnyje: MasalskisŽalgirisRomanovas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Masalskiui

Masalskiui portretas
Būkit geras, paprašykit , kad į spaudą nei šiandien, nei ryt, "neitų" Romanovas.

Pritariu prašymui

Pritariu prašymui portretas
Pritariu pirmajam, vėl jis apie nelietuvius Lietuvoje, apie iškrypėlius, apie biomasę ir kombikormą gali pavaryti. O tai labai negerai mūsų Žalgirio aurai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių