V.Jasikevičius sukūrė šeimą

Vieno garsiausių Lietuvos krepšininkų  Šarūno Jasikevičiaus brolis 22 metų Vytenis šeštadienį Kaune sumainė žiedus su bendraamže Monika Gidraite.

Krepšininko išrinktoji -  M.Romerio universiteto Teisės fakulteto Verslo teisės katedros studentė. Tuoktuvės vyko Kauno arkikatedroje bazilikoje. Abu jaunavedžius į bažnyčią lydėjo jų tėvai.

Į vestuves atvyko apie 150 kviestinių svečių, tarp kurių buvo daug esamų ir buvusių Kauno „Žalgirio" krepšininkų. Garbė būti pirmuoju pabroliu teko žalgiriečiui Mantui Kalniečiui. Sutuoktuvių liudininkų pareigas atliko Vytenio ir Monikos broliai.

V.Jasikevičius su Monika draugavo penkerius metus, o paskui vaikinas pasipiršo, užmaudamas žiedą su deimantu ir paprašydamas tapti jo žmona.

Po sutuoktuvių bažnyčioje svečiai susirinko Ryšių istorijos muziejaus kiemelyje, kur buvo parengtos vaišės, o svečiai galėjo sveikinti jaunavedžius.

V.Jasikevičius praėjusį sezoną žaidė Marijampolės „Sūduva - Arvi" komandoje. Žiemą jis buvo susilaužęs pėdą, tačiau iki vestuvių traumą krepšininkas išsigydė.

Specialiai į brolio vestuves atvyko Šarūnas Jasikevičius. Tarp svečių nebuvo jo žmonos 1998 metų „Mis Pasaulis" Linor Abargil. Spaudoje buvo pasirodę pranešimų, kad ši pora jau ketina skirtis. Krepšininkas į bažnyčią žengė kartu su šviesiaplauke mergina.

Iškilmėse dalyvavo iš JAV parvykęs Žydrūnas Ilgauskas su žmona Jennifer. Puotoje dalyvavo ir Š.Jasikevičiaus draugų iš Ispanijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių