Vilniuje vyko kultūrizmo ir fitnio trenerių seminaras

„Vilniaus kultūrizmo ir fitnio klubų sąjunga“ sostinėje suorganizavo „Fit Cult“ trenerių seminarą, kuriame dalyvavo daugiau nei 70 trenerių iš 13 Lietuvos miestų.

Lietuvos olimpinės rinktinės gydytojas, Vilniaus sporto medicinos centro gydytojas, traumatologas Tomas Vorobjovas skaitė paskaitą „Kelio traumos. Pratimų ir pagalbinių priemonių parinkimas.” Vilniaus kolegijos Sveikatos priežiūros fakulteto lektorė, Lietuvos kineziterapeutų draugijos valdybos narė, kinezeterapeutė Ramunė Komžienė pasidalijo savo patirtimi. Jos tema buvo „Stuburo krūtininės dalies kifozės korekcija. Pratimų ir pagalbinių priemonių parinkimas.”

Asmeninis treneris Remigijus Bimba seminaro trenerius supažindino su klientų testavimu, sveikatingumo treniruočių programomis bei jų parinkimu sportuojančiajam.

LKKA prorektorius doc. Ramutis Kairaitis pasidalijo naujausia informacija apie pilvo raumenų lavinimo metodiką ir pečio sąnario traumų profilaktiką.

Seminarą užbaigė „Maistas sportui“ sveikos gyvensenos specialistė, aerobikos trenerė Alina Kožajeva, kuri skaitė paskaitą apie „Sportuojančiojo mitybos ir maisto papildų vartojimo ypatumus.“

Trenerių seminaro generalinis rėmėjas „Fit Cult“. Maisto papildų firmos „Olimp Sport Nutrition“ veidas du kartus absoliutus čempionas Arvydas Mickus, firmos „Fit Cult“ savininkas Rolandas Remeikis ir vienas iš seminaro rengėjų „Vilniaus kultūrizmo ir fitnio klubų sąjungos“ gen. sekretorius Remigijus Bimba.

Sekantį seminarą „Vilniaus kultūrizmo ir fitnio klubų sąjunga“ planuoja organizuoti sekančių metų vasario mėnesį.

 


Šiame straipsnyje: treneriaiseminaraskultūrizmas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių