Vilniaus „Baltica“ trečiąsyk nugalėjo OGI klubą

Devynioliktą pergalę 27-ose Jaunimo ledo ritulio B lygos (MHL B) reguliariojo sezono rungtynėse iškovojo antrąją vietą septynių komandų Vakarų divizione užimantis Vilniaus „Baltica“ (56 tšk.) klubas, šeštadienį savo aikštėje trečiąsyk 4:2 (1:1, 1:1, 2:0) įveikęs ketvirtojoje poziciją esančią Odincovo OGI (40 tšk.) ekipą iš Rusijos.

Du įvarčius nugalėtojams pelnė Robertas Mikesas (37:14 ir 52:38), po vieną - Ilja Novikovas (19:49) bei Vadimas Chvolesas (48:13).

Vyriausiojo komandos trenerio Dmitrijaus Medvedevo teigimu, šeštadienio susitikimas buvo itin sunkus, o pergalę trečiajame kėlinyje nulėmė komandos užsidegimas.

„Mums buvo tikrai nelengva žaisti, varžovai pasirodė labai stipriai. Pirmus du kėlinius vyko rimta ir lygiavertė kova, o trečiajame, mūsiškiams parodžius savo charakterį, įvyko lūžis, nulėmęs rungtynių baigtį. Mūsų koziris buvo dar ir tai, kad pirmus du kėlinius žaidėme keturiais penketais, tad paskirstėme žaidėjų jėgas ir ritulininkai jas išsaugojo iki pat galo“, - sakė D. Medvedevas.

„Nesu tikras kodėl, tačiau jau kone taisykle tampa tai, kad trečiame kėlinyje mes sužaidžiam geriausiai. Džiaugiuosi, kad ji pasitvirtino ir šiandien ir mes parodėme ką galime. Smagu, kad pavyko pelnyti įvartį, tačiau už jį galiu padėkoti Leonidui (Kozlovui - BNS), kuris sudarė tokią palankią progą, kad jei būčiau jos neišnaudojęs, nežinau ką pasidaryčiau“, - juokėsi V. Chvolesas.

Pirmosiose tarpusavio rungtynėse Vilniuje trečiadienį „Baltica“ laimėjo 2:0 (0:0, 0:0, 2:0), o antrosiose penktadienį - 3:2 (0:0, 2:2, 0:0, 1:0) po pratęsimo.

MHL pirmenybių Vakarų divizione su 61 tašku po 29 rungtynių pirmauja „Zelenograd“ (Rusija) ledo ritulininkai.

 


Šiame straipsnyje: Balticaledo ritulys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių