V.Chomičius: mes, kaip ir graikai, mėgausimės žaidimu

Po paskutinės Lietuvos rinktinės trenioruotės prieš šiandien vakare įvyksiančias paskutines Europos čempionato rungtynes su Graikija, vyriausiojo trenerio Kęstučio Kemzūros asistentas Valdemaras Chomičius teigė, kad greičiausiai šiame mače bus leista pasireikšti mažiau pirmenybėse žaidusiems krepšininkams.

“Sirgaliaimus palaikė mus visose rungtynėse, o šiandien norime tiesiog gerai sužaisti, kad čempionatą baigtume būdami gerų nuotaikų. Būtų tikslinga ilgiau leisti žaisti tiems krepšininkams, kurie čempionate žaisdavo mažiaum tačiau viskas priklausys nuo situacijos, - sakė treneris.

Treneris pripažino, kad rezultatas šiame mače vis dėlto nebus svarbiausias dalykas. “Graikijos rinktinės treneris Ilias Zouras sakė, kad mėgausis rungtynėmis, tą patys stengsimės daryti ir mes”, - teigė V.Chomičius.

Pasak jo, kol kas dar sudėtinga kalbėti apie tai, kurie žaidėjai susirinks į kitąmet vyksiančias olimpinių žaidynių atrankos varžybas, tačiau net neabejojo, kad bus pakviesti visi geriausi.


Šiame straipsnyje: Eurobasket

NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu  portretas
jau gaila paskutines rungtynes. Jau taip pripratom, kad 21 val. sedi prie tv ir lauki rungtyniu. Liudna bus, truks krepsinio.Sekmes vyrams, darbe, asmeniniame gyvenime. Aciu, uz grazu zaidima, uz cempionata.Klaipeda.

Rimas

Rimas portretas
O mes megausimes finalu...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių