V.Chomičius dėkojo sirgaliams už palaikymą

Kazanės „Uniks“ krepšininkai, vadovaujami Valdemaro Chomičiaus ir Mindaugo Lukošiaus, VTB Vieningosios krepšinio lygos (VKL) finale nusileido Maskvos CSKA klubui. Nepaisant nesėkmės, V.Chomičius buvo sujaudintas, kaip Kauno sporto halės žiūrovai palaikė jo komandą.

„Nepaisant pralaimėjimo, nuotaika išliko gera. Dėkoju visiems „Žalgirio“ sirgaliams, kurie šiandien buvo Kauno sporto halėje. Žaisti tokioje salėje ir jausti tokį palaikymą... Jaučiau atsakomybę. Stengėmės viską padaryti kuo geriau, tačiau išėjo taip, kaip nesinorėjo, kad būtų. Padarėme net 21 klaidą. Žaidžiant prieš tokią komandą, suklydęs daugiau 10 kartų prarandi šansą kovoti dėl pergalės. Nors rungtynių pabaigoje pavijome varžovus ir turėjome galimybę išsiveržti į priekį, lemiamais momentais žaidėme padrikai. Vis dėlto esu patenkintas savo auklėtiniais, kurie stengėsi iš paskutiniųjų“, - po rungtynių kalbėjo V.Chomičius.

Išeidamas iš spaudos konferencijų salės V.Chomičius dar spėjo pasidžiaugti, kad iškovojo pirmąjį savo, kaip trenerio, medalį. Apdovanojimą ant kaklo jam užkabino Arvydas Sabonis.


Šiame straipsnyje: VKLVTBUniks

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių